szerző:
hvg.hu

Trágárnak ítélte Kern András új filmjének plakátját az Önszabályozó Reklámtestület.

©

Eredeti formájukban nem kerülhetnek ki az utcára Kern András legújabb, Gondolj rám című filmjének plakátjai – döntött a Blikk szerint az Önszabályozó Reklámtestület.

A január 21-től vetített film reklámfotóján Kern András a középső ujját mutatja, a színész szerint az általa alakított karakter ugyanis így üzen a világnak.

A történet szerint a főszereplő orvosnál halálos betegséget diagnosztizálnak, ő pedig annak érdekében, hogy szerettei számára megkönnyítse az elvesztését, mindent megtesz azért, hogy mindenkivel megutáltassa magát.

A forgalmazó várhatóan kikockázza majd az ujjat a plakátokon – tette hozzá Kern András.

Kern Andrással portrébeszélgetést olvashat a HVG jövő heti számában.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!