szerző:
hvg.hu

Feljelentést tesz az Origo a Momentum Mozgalom szerkesztőségbeli látogatása miatt - mondta Kovács András, a portál munkatársa a Magyar Időknek.

Megdöbbentő, hogy egy magát komolynak mondó párt elnöke olyan jogsértésre vetemedik, hogy engedély nélkül betör egy magántulajdonban lévő épületbe - mondta a Momentum Mozgalom csütörtöki látogatásáról a Magyar Időknek Kovács András, az Origo munkatársa.

Az újságíró közölte, a portál feljelentést tesz az ügyben.

Mint megírtuk, a Momentum elnöke, Fekete-Győr András azután ment be a kormánypárti Origo szerkesztőségébe, hogy egyik újságírójuk arról írt: a Momentum Soros György kottájából játszik.

"Úgy éreztük, ideje beszélgetnünk"- ezzel a szöveggel harangozták be Facebookon a látogatást és a Kovács Andrással lezajlott beszélgetést.

Ő volt az az újságíró, aki még márciusban 12 millió forintot tüntetett el a Momentum dúsgazdag vezetője címmel írt lejárató cikket a Momentum egyik vezetőjétől, Hajnal Miklósról.

Kovács András most a Magyar Időknek azt mondta a történtekről, hogy ha ugyanezt a jogsértést Orbán Viktor vagy más fideszes politikus követte volna el egy ellenzéki médiummal szemben, már rég tüntetést szerveznének.