szerző:
hvg.hu

"Hát nekem sem ez a szakmám". A Csillagszálló utcalap kortárs képzőművészeknek írt ki pályázatot. Videóbeszámolónkat láthatják.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Kult

Miután megnézte, nyelje le!

Joel és Ethan Coen új filmje, valamint Ridley Scott új alkotása a mozikban. Anilogue rajzfilmfesztivál Budapesten és Bécsben. Keserü Ilona életműkiállítása Debrecenben. Papírmunka: Sharon Prazner kiállítása a raktArt-ban. A Monkey6 bulija az A38-on. Programajánló a hvg.hu-tól.

Kult

Semmi faxni

Batman, Indiana Jones, a Szex és New York nőcsapata egy filmben: Disaster Movie a mozikban. Jelentések: Birkás Ákos új festményei a Knoll Galériában. Kortárs drámafesztivál már tíz éve. Divatfélmúlt a Kiscelliben. Oresztész Alföldi Róbert rendezésében a Nemzetiben. Squarepusher, az egyik legizgalmasabb kortárs zenész Budapesten lép fel. Súlyos, űrbéli, kőkemény: Monster Magnet koncert a Wigwamban. Ajánlatok egy hétre a hvg.hu-tól.

hvg.hu Itthon

Korrupció elleni szappan politikusoknak - videó

Na persze csak a Lehet más a politika elnevezésű pártkezdemény utcai bemutatóján, amelyek azt kívánták demonstrálni, hogy egy képzeletbeli parlamenti képviselő bizony nem menne át a korrupció vizsgálaton, de egy képzeletbeli szappan megtisztítja gátlástalanságától. Videó az LMP utcaszínházáról.

hvg.hu Videók

A bűn, a nyomor és a közöny randevúja a Nyugatinál - videó

Advent idején, a szeretet nagy ünnepéhez közeledve, mint rendesen, kitesz magáért fővárosunk. Egyik legforgalmasabb terének aluljárója most sem a kozmetikázott arcát mutatja: szegénység, közöny, normaszegés egy helyen. Társadalmi mélyfúrásra a Nyugati pályaudvarnál mindig van lehetőség. Operatőrünk is ezt tette.

hvg.hu Kult

Nem olcsó játék...

"Antik és kortárs - minden, ami művészet egy időben és egy helyen" - ezzel a címmel fogadta csütörtöktől vasárnapig a látogatókat a 15. Budapest Art Fair. A Műcsarnokban idén ötven neves galéria állított ki: 25 kortárs művekkel, a másik 25 pedig régi képekkel, tárgyakkal, antikvitásokkal várta a közönséget. Nullákban idén sem volt hiány, videósunk a helyszínen járt.

Nagy Gergely (hvg.hu) Kult

Szlovákmagyar kétjóbarát?

Pozsonyban vagy ötven magyar, szlovák és szlovákiai magyar értelmiségi gyűlt össze pénteken este. Olyan események láncolatáról, történések akár kampánnyá is formálható sorozatáról beszélgettek, amelyek mind arról szólnának: emberek, legyünk már normálisak! Így, együtt, és külön. Mire jutottak? Beszámoló a szlovák fővárosból.