Bicsérdi Ádám
Bicsérdi Ádám

A közösségi oldalait remek humorral menedzselő Mark Hamill is megosztotta a decemberben érkező Az utolsó jedik plakátjának legjobb paródiáit.

Az elmúlt napokat egyértelműen a Star Wars: Az utolsó jedik körüli felhajtás uralja a közösségi oldalakon. A december 13-án érkező új mozi hivatalos plakátját és végső előzetesét is bemutatták, emellett az itthon újra nagy felfordulást okozó jegyelővétel is kezdetét vette világszerte.

Döbbenten állunk az új Star Wars-trailer befejezése előtt - videó

Lehet, hogy egy nagyon fontos fordulatot le is lőttek a decemberben érkező filmből?

Az utolsó jedikben jelentős szerepet betöltő Luke Skywalkert alakító Mark Hamill híresen szeret mókázni 2 millió Twitter-követőjével (a "Végül! Magyarországon fedőfiú vagyok!"-bejegyzésére remélem mindenki emlékszik még), ezúttal például plakátparódiákkal szórakoztatta rajongóit, amit egy a trailerből kölcsönzött mondattal vezetett fel.

"Ezt a nyers szarkazmust eddig csak egyszer láttam... akkor nem rettentett el eléggé, de most már igen!" – írta bejegyzésében Hamill utalva az előzetes egyik mondatára ("Ezt a nyers erőt egyszer láttam eddig...), aki ezek szerint maga is jót szórakozott Az utolsó jedik cuki szereplőinek szánt lényekkel, a porgokkal vagy a legófigurákkal teletűzdelt plakátvariációkon.

©

Még három hónap: minden, amit eddig tudunk a Star Wars 8-ról

December 14-én jön a mozikba a Star Wars: Az utolsó Jedik, amelyhez hamarosan végre megkaphatjuk a teljes előzetest. De addig is nézzük, mit tudunk Carrie Fisher utolsó filmjéről, amelyben a jól ismert szereplők mellett új cuki lények és sztárszínészek is feltűnnek majd.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!