Bicsérdi Ádám
Bicsérdi Ádám

A közösségi oldalait remek humorral menedzselő Mark Hamill is megosztotta a decemberben érkező Az utolsó jedik plakátjának legjobb paródiáit.

Az elmúlt napokat egyértelműen a Star Wars: Az utolsó jedik körüli felhajtás uralja a közösségi oldalakon. A december 13-án érkező új mozi hivatalos plakátját és végső előzetesét is bemutatták, emellett az itthon újra nagy felfordulást okozó jegyelővétel is kezdetét vette világszerte.

Döbbenten állunk az új Star Wars-trailer befejezése előtt - videó

Lehet, hogy egy nagyon fontos fordulatot le is lőttek a decemberben érkező filmből?

Az utolsó jedikben jelentős szerepet betöltő Luke Skywalkert alakító Mark Hamill híresen szeret mókázni 2 millió Twitter-követőjével (a "Végül! Magyarországon fedőfiú vagyok!"-bejegyzésére remélem mindenki emlékszik még), ezúttal például plakátparódiákkal szórakoztatta rajongóit, amit egy a trailerből kölcsönzött mondattal vezetett fel.

"Ezt a nyers szarkazmust eddig csak egyszer láttam... akkor nem rettentett el eléggé, de most már igen!" – írta bejegyzésében Hamill utalva az előzetes egyik mondatára ("Ezt a nyers erőt egyszer láttam eddig...), aki ezek szerint maga is jót szórakozott Az utolsó jedik cuki szereplőinek szánt lényekkel, a porgokkal vagy a legófigurákkal teletűzdelt plakátvariációkon.

©

Még három hónap: minden, amit eddig tudunk a Star Wars 8-ról

December 14-én jön a mozikba a Star Wars: Az utolsó Jedik, amelyhez hamarosan végre megkaphatjuk a teljes előzetest. De addig is nézzük, mit tudunk Carrie Fisher utolsó filmjéről, amelyben a jól ismert szereplők mellett új cuki lények és sztárszínészek is feltűnnek majd.