szerző:
hvg.hu

A hazai sikerek és vírusszerű terjedés után, a sokakat megosztó kapjmeg.com ismerkedős szolgáltatás beindult a nemzetközi piacon is. Az Ntice eredetije alapvetően egy gyors kaland megteremtéséről szól, most azonban már a bármilyen célú ismerkedésen van a lényeg. Ami a legjobb: visszautasítás és lebukás kizárva.

A kapjmeg.com után nemzetközi vizekre evező, és a szex helyett az ismerkedésre koncentráló Ntice célja, hogy megreformálja a szimpátia alapú ismerkedést, és minimális szintre csökkentse a visszautasításból eredő kellemetlenségeket.

A szolgáltatást használónak előbb engedélyeznie kell, hogy az Ntice hozzáférjen facebookos adataihoz. Ez elengedhetetlen, az Ntice.co címen elérhető szolgáltatás ugyanis arra jó, hogy egy-egy facebookos eseményen meg tudjuk jelölni rajta azt, illetve azokat, akik szimpatikusak számunkra. Erről a másik fél semmilyen értesítést nem kap – kivéve, ha ő is szimpatikusnak jelöl minket, ekkor ugyanis az Ntice felfedi a két felhasználónak a közös érdeklődést. Nem fordulhat elő tehát az egyoldalú lebukás, és mivel a jelzést kölcsönös érdeklődés esetén kapjuk, a visszautasítás is ki van zárva.

A szolgáltatást üzemeltető csapat nemrég bekerült a legjobb nemzetközi akcelerátorok egyikébe: techpeaks.eu és szakmai zsűrije is támogatását ítélt meg a projektnek, ami összesen 225 000 euró "matching found"-ot jelent. Ezzel egy időben egy orosz befektető is megjelent a cégben.

Ha máskor is értesülni szeretne hasonló szolgáltatásokról, lájkolja és figyelje a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.