szerző:
hvg.hu

Nem kell választani a kényelem és a pontosság között, a Withings új lázmérője pillanatok alatt megbízhatóan informál a testhőmérsékletről.

Nemcsak egy remek aktivitásmérővel, hanem egy egészen újszerű lázmérővel is kirukkolt az idei CES-en a francia Withings cég, kiérdemelve a szakvásár innovációs elismerését.

A Withings Thermóban 16 infravörös érzékelő van, és a HotSpot Sensor technológiára alapozva pillanatok alatt megméri a halánték közelében a legmelegebb pontot – 4000 mérést végez el mindössze 2 másodperc alatt.

©

Az eredményt a dedikált Thermo app segítségével elmenti, illetve wifi vagy Bluetooth csatlakozáson keresztül eljuttatja okostelefonunkra. Hasonlóan bánik az adatokkal, mint a Withings mérlege vagy vérnyomásmérője. A láznaplót ezután egyszerűen meg lehet osztani akár az orvossal is.

A Thermo használata egyszerű, roppant higiénikus, és színkódolva adja vissza az eredményt, akár a család tagjaira szabottan.

©

Még ebben a negyedévben a boltokba kerül, 100 dolláros áron.

A CES 2016 kiállítás összes újdonságát itt találja. Ha nem szeretne lemaradni a továbbiakról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.