szerző:
hvg.hu

Nem kell választani a kényelem és a pontosság között, a Withings új lázmérője pillanatok alatt megbízhatóan informál a testhőmérsékletről.

Nemcsak egy remek aktivitásmérővel, hanem egy egészen újszerű lázmérővel is kirukkolt az idei CES-en a francia Withings cég, kiérdemelve a szakvásár innovációs elismerését.

A Withings Thermóban 16 infravörös érzékelő van, és a HotSpot Sensor technológiára alapozva pillanatok alatt megméri a halánték közelében a legmelegebb pontot – 4000 mérést végez el mindössze 2 másodperc alatt.

©

Az eredményt a dedikált Thermo app segítségével elmenti, illetve wifi vagy Bluetooth csatlakozáson keresztül eljuttatja okostelefonunkra. Hasonlóan bánik az adatokkal, mint a Withings mérlege vagy vérnyomásmérője. A láznaplót ezután egyszerűen meg lehet osztani akár az orvossal is.

A Thermo használata egyszerű, roppant higiénikus, és színkódolva adja vissza az eredményt, akár a család tagjaira szabottan.

©

Még ebben a negyedévben a boltokba kerül, 100 dolláros áron.

A CES 2016 kiállítás összes újdonságát itt találja. Ha nem szeretne lemaradni a továbbiakról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!