szerző:
hvg.hu

Új ikon, új logó és területfüggő megjelenés várja az Uber felhasználóit, legyenek akár utasok, akár sofőrök.

A dizájn megújításának részeként módosítottak kicsit az Uber felirat betűin. Jelentősebb és észrevehetőbb a változás az alkalmazás ikonjainál: az eddigi fekete-szürke U betű helyett más színű és grafikájú ikon kerül majd a telefonunkra.

Balra az utasok, jobbra a sofőrök alkalmazásának ikonja.
©

További változás, hogy bevezették a területfüggő megjelenést: más-más országokban járva más-más színvilágot láthatunk az alkalmazásban. Ráadásul a tervek szerint ezt a vonalat továbbfejlesztik: minden (nagy)városban az ott jellemző színvilág tűnik majd fel az appban.

©

Az Uber nem csak megjelenését alakítgatja, komolyan dolgoznak a szolgáltatásaik fejlesztésén is. Rajta vannak például azon, hogy a sofőrök telefonjainak figyelésével még pontosabb képet kapjanak (és adhassanak) arról, hogy ki hogy vezet, és ki mellé érdemes beülni. Hosszabb távon pedig a helikopteres uberezés bevezetését is tervezik.

Ha máskor is tudni szeretne az Uber újdonságairól, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!