szerző:
hvg.hu

A Gmailt már bármilyen emailfiókkal lehet használni, de nem biztos, hogy mindenkinek bejött a lehetőség. Ha így járt, ráadásul több emailcíme is van, ezt az alkalmazást érdemes kipróbálnia.

A Gmailify nevet kapó fejlesztés révén bármilyen másik emailcímmel is használható a Gmail, méghozzá regisztráció nélkül. Ezzel a lehetőséggel élve bizonyára voltak olyanok, akik adtak egy esélyt a Google alkalmazásának. Ha nem jött be, akkor érdemes az Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető Alto appot kipróbálnia, pláne ha több emailfiókkal is rendelkezik.

©

Az alkalmazással korlátlan fiókot aktiválhatunk, majd a főoldalon jobbra és balra suhintással egyszerűen lehet váltani a fiókok között. A levelek esetében a jobbra húzással töröljük az emailt, balra mozgatva az ujjunkat pedig kijelölhetjük, csillagozhatjuk és áthelyezhetjük az üzenetet, illetve válaszolhatunk is rá.

A dizájn egyszerű és szép, remekül működik minden, és többféleképp kereshetünk az emailek között. A bal felső sarokból elérhető menüvel külön betölthetjük a fájlokat, csevegéseket, képeket, olvasatlan üzeneteket, és még pár szintén hasznos megjelölés közül választhatunk.

Amennyiben ez az alkalmazás sem volt az igazi, még mindig tudunk alternatívát kínálni, nekünk korábban még a myMail és az új Outlook is nagyon tetszett.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!