szerző:
MTI

Csütörtökön érkezik a brit miniszterelnök, hogy Orbán Viktorral tárgyaljon. Utoljára decemberben találkozott a két kormányfő.

David Cameron csütörtökön munkalátogatásra érkezik Budapestre. Orbán Viktor miniszterelnök és a brit kormányfő délután tárgyal egymással - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője hétfő este.

Mint mondta, a még szervezés alatt álló program szerint Orbán Viktor az Országházban fogadja David Cameront, majd a megbeszélések után közös sajtótájékoztatót tartanak a Parlament Delegációs termében. Ez után Áder János köztársasági elnök a Sándor-palotában fogadja a brit miniszterelnököt.

©

Havasi Bertalan emlékeztetett: Orbán Viktor legutóbb a decemberi EU-csúcs előtt Brüsszelben egyeztetett brit kollégájával, és ezután jelentette be, hogy David Cameron január 7-én Budapestre látogat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!