szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A csuklós autóbusz kidőlt padokat és közlekedési táblákat, megzúzott autókat hagyott maga után.

Az esetről, amely péntek reggel történt Pozsonyhidegkúton, a SME szlovák napilap internetes kiadása tett közzé felvételt. A cikk szerint a 83-as busz sofőrje megállt a járművel, amikor észlelte, hogy nem működnek az ajtók. Be is jelentette a hibát a központnak, szerelőket kért.

Ezután azonban leszállt a buszról, amelyen ott maradt társa, egy tanuló sofőr. Őt a diszpécser arra utasította, hogy kapcsolja le a fő akkumulátorokat, hátha ezzel sikerül újra működésbe hozni az ajtókat. A tanonc ezt meg is tette, a kéziféket viszont elfelejtette behúzni, a busz pedig gurulni kezdett. Nekiment két autónak, letarolt pár közlekedési táblát, padot és szemetest, majd a következő kereszteződésen áthajtva egy fa állította meg.

Sérültje nincs a balesetnek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kanye West beszólt Jennifer Anistonnak: A Jóbarátok nem volt vicces

Kanye West beszólt Jennifer Anistonnak: A Jóbarátok nem volt vicces

További 9 évig vezetheti Péterfalvi az adatvédelmi hatóságot

További 9 évig vezetheti Péterfalvi az adatvédelmi hatóságot

Kijárási korlátozásokat vezet be Franciaország

Kijárási korlátozásokat vezet be Franciaország