szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Leszakadt a felsővezeték az Alkotás utcában péntek délután, a villamosvezető kiszállt, és segített az útra lógó vezeték mellett haladó forgalom irányításában.

A zoom.hu egyik olvasója írta, hogy a villamosvezető segített az Alkotás utca és a Királyhágó utca sarkánál a leszakadt villamosvezeték melletti haladásban. Az olvasó videót is közölt az esetről, ezen látszik, hogy a BKV felsővezeték-szerelő autója is a helyszínre érkezett már:

A BKK az esethez kapcsolódóan annyit közölt: a 17-es és a 61-es villamos terelve közlekedik a Krisztina körúton át, nem érinti a Móricz Zsigmond körtér M és a Széll Kálmán tér M közötti megállókat járműhiba miatt. A Móricz Zsigmond körtér és a Széll Kálmán tér között a Villányi út-Alkotás utca útvonalon pedig pótlóbusz közlekedik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!