szerző:
hvg.hu

Valószínűleg megunta a helyiek szerint régóta ott éktelenkedő úthibát valaki. A közútkezelő jelzőtáblát tett a helyére, és azt mondja, majd kijavítják.

WC csészét helyezett el valaki a fél útpályát elfoglaló győri kátyúba. Az RTL Klub csütörtök esti híradója szerint valaki megunta, hogy mindig ki kellett kerülni a méretes gödröt, amely a helyiek szerint régóta ott van, csakúgy, mint a többi úthiba a szakaszon.

A győri közútkezelő szerint az akció humoros volt, de veszélyes. A WC kagylót a mezőre rakták, és helyette figyelmeztető táblát tettek bele. Azt ígérik, a kátyút heteken belül befoltozzák, és utána az utat is felújítják majd.

Fotó: Karácsonyfát dugtak az örök kátyúba vicceskedvű járókelők Tatán

Az újra és újra kialakuló kátyút varázsolta valaki ünnepivé.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!