szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Magyarország legnagyobb smart autókölcsönzője, a Fox Autorent a napokban indította el új, online smart bérlésre létrehozott weboldalát.

© daimlerchrysler
A smartrent.hu honlapon a smart összes modellje áll az ügyfelek rendelkezésére, amelyeket hagyományos feltételekkel és árakon lehet bérelni: a kínálat a kétszemélyes fortwo city coupé-t és cabriot-t, a négyszemélyes smart forfour-t és a sportos roadster coupé-t foglalja magában. A smartrent.hu elindításával egyidejűleg a Fox Autorent új akciós bérleti lehetőséget is kínál ügyfeleinek: korlátozott számban már napi bruttó 3999 forintos bérleti áron lehet hozzájutni az akciós smart bérautóhoz. A kedvező napidíj kialakítását az tette lehetővé, hogy – a már jól bevált Fox Cityhopper-hez hasonlóan – a bérautókat hirdetési felületként értékesítik, így a fenntartási költségeket a reklámozó cég viseli.

A Fox Autorent 1998-ban kezdte meg működését Magyarországon; első smart-jait 2002-ben vásárolta. Az elmúlt években bebizonyosodott, hogy a kisméretű, ugyanakkor fürge smart ideális bérautó. A modell sikerét bizonyítja, hogy a Fox Autorent a napokban vette át a 100. smart típusú gépkocsiját. A smartrent jelenleg több mint 50 darab smart-ból álló flottát üzemeltet Magyarországon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Autó

Eladják a smartot?

Cáfolták a smart autómárka eladásának a hírét. - A DaimlerChrysler német-amerikai járműipari konszernnek esze agában sincs eladni a smart autókat gyártó részlegét - jelentette be a részleg szóvivője hétfőn Detroitban.

hvg.hu Autó

Smart földgázzal

Az április eleji lipcsei autókiállításon mutatja be a DaimlerChrysler a smart földgázzal üzemelő prototípusát. A smart fortwo cng (compressed natural gas) bivalens hajtással rendelkezik, választást kínál benzin- vagy földgázüzem között.

hvg.hu Autó

Különleges smartok rendelhetők

Az ezüst színű tridion biztonsági cellával és exkluzív racing green metallic karosszériaelemekkel ékesített smart fortwo grandstyle a finom angol elegancia jegyében született. Magyarországon már rendelhető a 61 lóerős teljesítményű benzin motorral szerelt különleges változat, amelynek alapára 3 millió 282 ezer forint.

Müller Cecília: Ne járkáljunk céltalanul fel-alá!

Müller Cecília: Ne járkáljunk céltalanul fel-alá!

Meglepő felfedezés a 14 hónapos babákról: képesek logikai úton kikövetkeztetni mások preferenciáit

Meglepő felfedezés a 14 hónapos babákról: képesek logikai úton kikövetkeztetni mások preferenciáit

Amikor bekapcsolja telefonján a GPS-t, jusson eszébe: adatai máshoz is eljuthatnak

Amikor bekapcsolja telefonján a GPS-t, jusson eszébe: adatai máshoz is eljuthatnak