szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Február elsejei hatállyal a Cadillac, a Corvette és a Hummer márkák is a General Motors Kelet- és Közép-Európai Regionális Irodájának (Budaörs) hatáskörébe tartoznak.

© Hummer
A változás a General Motors Europe döntésének eredménye, hogy szélesebb támogatást nyújtsanak e három amerikai GM márka hivatalos európai importőrének, a Kroymans Corporation-nek. A GM átvette a Kroymans regionális kereskedelmi irodájának a feladatait, miután ez az iroda a február 1-jével beszüntette tevékenységét. A General Motors Kelet- és Közép-Európai regionális központja felelős ezentúl a Cadillac, Corvette és Hummer márkák kereskedelmi-, marketing- és PR-munkájáért Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Szlovéniában, Romániában és Bulgáriában.

A General Motors új Cadillac, Corvette & Hummer csapatát Wolf Gábor, regionális kereskedelmi és marketing igazgató vezeti. Gábor több, mint 5 éve dolgozik a General Motors Southeast Europe szervezetében, eddig mint hálózatfejlesztési menedzser.

A PR területén Dános András nevezték ki a GM prémium márkáinak kelet- és közép-európai kommunikációs igazgatójává, munkájának középpontjában ezentúl a Cadillac, Corvette és a Hummer áll majd. András az elmúlt 17 évben a GM-nél magyarországi és regionális PR-pozíciókat töltött be.

Erhardt Péter, aki eddig a Kroymans kötelékében három éven át dolgozott az amerikai márkákkal, csatlakozik a GM regionális PR-csapatához. Péter átveszi az Opel, Chevrolet regionális PR-menedzseri munkát Kaszás Zoltántól, aki - 16 évi tapasztalattal - mostantól a GM magyarországi PR-vezetője lesz és ebben a minőségében az Opel és Chevrolet márkákkal foglalkozik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Autó

Amerikából jöttem, luxus crossover a nevem

Egyterű, luxuskocsi, kisbusz, terepjáró? Kollégáim és barátaim szerint inkább halottaskocsi. Tiltakozom. Az élet szép örömei élhetők át ezzel az autóval, a családot, a biztonságos közlekedést, az élmény dús szórakoztatást és az elegáns luxust szolgálja.

automenedzser.hu Autó

Cadillac BLS - Amerikai szépség, akcentussal

A teszt utolsó pillanatáig nem tudtam eldönteni, hogy csalódjak a legkisebb Cadillacben, vagy csodáljam. Szépsége megfogott, felszereltsége boldogított, ám a műszaki tartalma nem győzött meg.

A Xiaomi mobiljából egy robotsárkány is legyártható – videó

A Xiaomi mobiljából egy robotsárkány is legyártható – videó

Világjárvány ide vagy oda, a pusztuló környezet tehet be a leginkább a világgazdaságnak

Világjárvány ide vagy oda, a pusztuló környezet tehet be a leginkább a világgazdaságnak

130 jármű rohant egymásba egy japán hóviharban

130 jármű rohant egymásba egy japán hóviharban