szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az ingolstadti gyártó a koronavírus-járvány megelőzéséért publikálta valaha készült legegyszerűbb videóanyagát.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

A hosszú évtizedek óta a Volkswagen konszernhez tartozó Audi világszerte jól ismert márkajelzését négy egymásba fűződő karika adja, ami az Audi, a DKW, a Horch és a Wanderer cégek egyesülésével 1932-ben létrejött Auto Union márkáig vezethető vissza.

És ez a négy karika a koronavírus járvány terjedése miatt most rövid időre különvált egymástól – az Audi így jelzi számunkra, hogy mi most a legfontosabb teendőnk.

"Az aktuális helyzetben egyszerre szükséges, hogy tartsuk a kellő távolságot, ugyanakkor össze is kell fognunk. Mindenkit arra biztatunk, hogy figyeljen a saját és a környezetében élők egészségére!" - szól hozzánk az ingolstadti márka, melynek 13 ezer embert foglalkoztató győri gyára nemrégiben leállt, csakúgy, mint a német, belga és mexikói üzemei is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!