hvg.hu Itthon

A magyarok nagyon nem akarnak Paks II.-t

Közvélemény-kutatást készített a Medián Jávor Benedek megbízásából. A magyarok többsége nem szeretné, ha orosz részvétellel új atomerőmű épülne Magyarországon.

hvg.hu Itthon

Jávor Benedek is beszállt a Szanyi-féle hülyézésbe

Szanyi Tibor nemrég megválasztott MSZP-alelnök szerdán az ATV-ben azt mondta: láttunk már mi a pártok élén hülyéket. Jávor Benedek, a Párbeszéd EP-képviselője most reagált a mondatra, nem nehéz kitalálni, hogy mit.

hvg.hu Itthon

Jávor: Polt Péterre is gondoltak az új EU-s költségvetési javaslatban

A magyar elrettentő gyakorlat adta a sorvezetőt az új uniós költségvetési ciklus kereteinek kialakításához, mondja Jávor Benedek EP-képviselő, aki szerint még Polt Péterre is gondoltak a jogalkotók. Update: a Legfőbb Ügyészség egy köszönőlevéllel megpróbálta tisztázni a helyzetet, de nem sikerült egyértelműre.

hvg.hu Itthon

Lement a szavazás, a kormány hirtelen semmit sem tud a 2000 zsoldosról

Jávor Benedek EP képviselő közérdekű adatigénylést adott be a Belügyminisztériumnak és a Miniszterelnöki Kabinetirodának, hogy kiderüljön, kik a miniszterelnök által emlegetett "Soros zsoldosok", ám kiderült, ilyen lista nincs. Jávor feljelentést tesz rémhírterjesztés gyanújával.

Dercsényi Dávid Itthon

Jávor Benedek: „Ne udvariaskodjunk, katasztrófa van”

A parlamenti eredmények ismeretében az új ellenzéki pártoknak nem érdemes a régiek kiszorításáról álmodozni. A Párbeszéd EP-képviselőjével arról beszéltünk, hogy hogy képzeli el az ellenzék megújulását alulról szerveződve, kis közösségeket alakítva, mit gondol a parlamenti bojkottról, és azt is elmondta, mit tanult meg a Jobbikról, amikor mellettük ült a parlamentben.

hvg.hu Itthon

Jávor meghirdeti az új polgári köröket?

Új, szolidaritáson és cselekvésen alapuló politikai szerveződésben látja a totális kudarcba fulladt ellenzéki politizálás megújulásának esélyét Jávor Bence EP-képviselő az újabb fideszes kétharmad után.

Dercsényi Dávid Itthon

Egy gimnáziumba hívták vitázni a politikusokat, sok jó nem sült ki belőle

Többpárti vitára készültek az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban (AKG) az EU-ról, de a több hónapos szervezés ellenére pénteken a jobboldali meghívottak, azaz Morvai Krisztina és Deutsch Tamás lemondták a részvételt. Így maradt a három baloldali EP-képviselő. Így is volt azért gondjuk elég - politizálni például nem volt szabad, mert azt egy nevelési intézményben tilos.

G. M. Itthon

Jávor Lázárnak: Egyetlen tolvaj sem szereti a rendőrséget és a szemtanúkat

Lázár János új elméletet gyártott arra, miért tűnhet az OLAF-jelentés szerint úgy, hogy a fél Fidesz az Orbán-család vagyonának gyarapításáért dolgozik. E szerint Jávor Benedek annyi feljelentést gyárt, hogy Brüsszel magyaroknak passzolja le a feladatot, ők meg rosszindulatúak. Megkérdeztük hát Jávort, hogyan tehet ilyet?

1 2 3 4 5 6 7
14

A címlapról ajánljuk