hvg.hu Autó

Egy ilyen szuperkönnyű Lotus Elise-zel mi is ünnepelnénk

Néhány hónappal ezelőtt az angolok bemutatták az új Lotus Elise Cup 250 verziót, amelyek a súlya alig 931 kilogramm. Mégis, akinek ez is sok volna, íme a Lotus Elise 250 Special Edition, amelynek apropója a gyártó 50 éves fennállása.

hvg.hu Autó

Heves indulatokat gerjeszt a Forma-1-es Lotus bombanő-pilótája

Szexbombát igazolt a Forma-1-es Lotus: a versenyzőkét Romain Grosjeant és Pastor Maldonadót foglalkoztató alakulat szerződtetett egy érdemi eredményeket sehol sem produkáló, ámde mutatós spanyol pilótanőt, akit a fejlesztési feladatokkal bíznak meg. Figyelem, a hölgy tesztelési lehetőséget is kap majd a szezon során!

hvg.hu Autó

A Porschékat kergeti az eddigi legerősebb Lotus

Az Evora már a 280 lóerős alapmotorjával is mesébe illő vezetési élménnyel ajándékozza meg a sofőrjét, a kompresszorral felvértezett csúcsváltozat azonban még rátesz egy lapáttal a maga 406 lóerejével.

hvg.hu Autó

Ezzel a Lotusszal riogat idén a Forma-1-ben Maldonado

Minden előzetes bejelentés és felhajtás nélkül mutatta be 2015-ös Forma-1-es autóját, az E23 Hybridet a Lotus. A Renault-korszak után már Mercedes-hajtáslánccal szerelt versenygéptől sokat vár a Romain Grosjeant és Pastor Maldonadót foglalkoztató alakulat.

hvg.hu Autó

Ilyen, amikor megőrül két Forma-1-es pilóta - videó

Autóba ültette és szabadjára engedte a Forma-1-es Lotus istálló Romain Grosjeant és Pastor Maldonadót: az egyetlen bökkenő az, hogy erre nem valamelyik versenypályán kerítettek sort, hanem a világ egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, a Dubai Mallban.

hvg.hu Gazdaság

Íme a kifizetési lista, ami miatt zsákutcába jutott a Forma-1

Joe Saward nem volt rest, és miután utána járt, hogy melyik csapatnak milyen címen mennyit is fizetnek ki szezononként, az egézet egy mutatós ábrába is rendezte. Ebből, így feketén-fehéren levezethető, hogy 1800 millió dollárból hogyan kaphat majdnem 210 milliót az évek óta csak a "futottak még" kategóriába sorolható Ferrari. Többet, mint az elmúlt 4 év regnáló bajnokcsapata, a Red Bull.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk