#Malackaraj


Milyen egy disznóvágás?
 

Milyen egy disznóvágás?

Véres. De ha nem vagyunk vegák, álságosak se legyünk. Ha este megesszük az orjalevest, a toros káposztát meg a májas hurkát, akkor ne tegyünk úgy, mintha nem tudnánk, mi történhetett reggel.

hvg.hu hvg.hu

Becsokizott oldalas
 

Becsokizott oldalas

Ön hogyan szokta elkészíteni az oldalast? Hagyományos módon, vagy éppen visz bele valami egyediséget? A Malackaraj blog írója becsokizta az oldalast, és úgy sütötte meg.

hvg.hu hvg.hu






Hol lehet igazán jó sonkát vásárolni?
 

Hol lehet igazán jó sonkát vásárolni?

A Magyar Élelmiszerkönyv szerint a sonkába elég 55 százalék hústartalom, így a piacon található olcsó termékek elsősorban vizet és a megkötését szolgáló vegyszereket tartalmaznak, nem sonkát - olvasható a Malackaraj blogon.

hvg.hu hvg.hu



A Malackaraj blog jótékonysági felhívása
 

A Malackaraj blog jótékonysági felhívása

A Malackaraj blog első születésnapjának megünneplése alkalmából jótékonysági akciót szervez a súlyosan beteg gyerekeket ingyenesen táboroztató Bátor Tábor Alapítvány javára - olvasható a blogon.

hvg.hu hvg.hu


Milyen étellel várjunk 300 embert?
 

Milyen étellel várjunk 300 embert?

Hogyan főzzünk rengeteg embernek, kevés pénzből? A Malackaraj blog szerzője megoldja a sokak által ismert problémát. Még,ha nem is 300 emberre kell főznünk,mint most neki egy közelgő rendezvényre.

hvg.hu hvg.hu