Milyen levesek jók megfázásra?
Szezonja van a náthának, influenzának. Sorok állnak a gyógyszertárakban, pedig a konyhában is akad patikaszer.
Szezonja van a náthának, influenzának. Sorok állnak a gyógyszertárakban, pedig a konyhában is akad patikaszer.
Véres. De ha nem vagyunk vegák, álságosak se legyünk. Ha este megesszük az orjalevest, a toros káposztát meg a májas hurkát, akkor ne tegyünk úgy, mintha nem tudnánk, mi történhetett reggel.
Ön hogyan szokta elkészíteni az oldalast? Hagyományos módon, vagy éppen visz bele valami egyediséget? A Malackaraj blog írója becsokizta az oldalast, és úgy sütötte meg.
A főzelékekre mindenki más és más feltétet szokott készíteni, de a Malackaraj szerzője szerint nem mindegy, hogy melyikre mit rakunk.
A Malackaraj gasztroblog legutóbbi bejegyzéséből megtudhatja, hogyan kell elkészíteni a mákos halat.
Ne legyen mindegy, mit főzünk össze a sonkával - tanácsolja a Malackaraj blog szerzője.
A Mecsekben burjánzó medvehagyma a hagymák rokona, levelei fokhagymaillatúak, ízűek. A medvehagyma elkészítésére ad tippeket a Malackaraj blog szerzője.
A Magyar Élelmiszerkönyv szerint a sonkába elég 55 százalék hústartalom, így a piacon található olcsó termékek elsősorban vizet és a megkötését szolgáló vegyszereket tartalmaznak, nem sonkát - olvasható a Malackaraj blogon.
A Malackaraj csaknem egy hónappal ezelőtt indított egy jótékonysági felhívást, amelynek a célja az volt, hogy a Bátor Tábor lakóinak adományt gyűjtsön. A blog szerzője legfrissebb bejegyzésében beszámolt a jótékonysági akció részleteiről.
Kevés a pénztárcánkban a pénz? Alig van alapanyagunk? A Malackaraj blog szerzője tippet ad ezekre az esetekre.
A Malackaraj blog első születésnapjának megünneplése alkalmából jótékonysági akciót szervez a súlyosan beteg gyerekeket ingyenesen táboroztató Bátor Tábor Alapítvány javára - olvasható a blogon.
Péter Anna a Malackaraj blog szerzője úgy véli, a pastrami hús nem volt mindig olyan kedvelt étel, mint manapság.
Hogyan főzzünk rengeteg embernek, kevés pénzből? A Malackaraj blog szerzője megoldja a sokak által ismert problémát. Még,ha nem is 300 emberre kell főznünk,mint most neki egy közelgő rendezvényre.
Hiába a látszólag egészséges életmód és diétás étrend, ha ettől továbbra sem fogyunk, ráadásul levertek és fáradtak vagyunk. A Malackaraj mesterszakácsa a BlogInterjúnak nyilatkozva rántja le a leplet a táplálkozási szokásainkról.