szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Péter Anna a Malackaraj blog szerzője úgy véli, a pastrami hús nem volt mindig olyan kedvelt étel, mint manapság.

A pastrami szárazon, vastagon fűszerezve pácolt, és füstölt, majd szárított hús, amit gőzben párolnak puhára - olvasható a bejegyzésben. A legenda szerint a receptet, bőröndjeinek tárolásáért cserébe egy román férfi adta a Litvániából bevándorló Reb Sussmannak, aki elkezdte New York-i hentesüzletében árulni - írja a Malackaraj írója. Először csak a pácolt húsdarabokat, majd szeletben, rozskenyér között, mustárral és uborkával - írja Péter Anna a pastrami történetét. Ha kíváncsi, milyen szendvicseket érdemes pastramiból készíteni, kattintson!

Megunta várakozást, épített egy Tesla Roadstert egy amerikai ezermester

Megunta várakozást, épített egy Tesla Roadstert egy amerikai ezermester

Teljes nukleáris készültség volt Oroszországban az ukrajnai invázió megindításakor – állítja egy orosz dezertőr

Teljes nukleáris készültség volt Oroszországban az ukrajnai invázió megindításakor – állítja egy orosz dezertőr

„Nem publikus adat” – Egy másik kutyapártos képviselő is megtagadta a plusz jövedelme feltüntetését a vagyonbevallásában 

„Nem publikus adat” – Egy másik kutyapártos képviselő is megtagadta a plusz jövedelme feltüntetését a vagyonbevallásában 

Angela Merkel szerint Angela Merkel mindent jól csinált

Angela Merkel szerint Angela Merkel mindent jól csinált