![A mákos hal receptje Olaszországból](https://img.hvg.hu/Img/da658e97-86c0-40f3-acd3-b0a850f32c30/bf40a97f-0414-4379-b19d-c573bb375b3a.jpg)
A mákos hal receptje Olaszországból
Sikerrel zárult a Malackaraj blog jótékonysági felhívása
A Malackaraj csaknem egy hónappal ezelőtt indított egy jótékonysági felhívást, amelynek a célja az volt, hogy a Bátor Tábor lakóinak adományt gyűjtsön. A blog szerzője legfrissebb bejegyzésében beszámolt a jótékonysági akció részleteiről.
Hol lehet igazán jó sonkát vásárolni?
A Magyar Élelmiszerkönyv szerint a sonkába elég 55 százalék hústartalom, így a piacon található olcsó termékek elsősorban vizet és a megkötését szolgáló vegyszereket tartalmaznak, nem sonkát - olvasható a Malackaraj blogon.
Főzés kényszerből. De mit?
Kevés a pénztárcánkban a pénz? Alig van alapanyagunk? A Malackaraj blog szerzője tippet ad ezekre az esetekre.
Ötletek a medvehagyma elkészítésére
A Mecsekben burjánzó medvehagyma a hagymák rokona, levelei fokhagymaillatúak, ízűek. A medvehagyma elkészítésére ad tippeket a Malackaraj blog szerzője.