Melyik főzelékhez milyen feltét illik?
Ötletek a medvehagyma elkészítésére
A Mecsekben burjánzó medvehagyma a hagymák rokona, levelei fokhagymaillatúak, ízűek. A medvehagyma elkészítésére ad tippeket a Malackaraj blog szerzője.
Milyen tojást vegyünk húsvétra?
Ne legyen mindegy, mit főzünk össze a sonkával - tanácsolja a Malackaraj blog szerzője.
A mákos hal receptje Olaszországból
A Malackaraj gasztroblog legutóbbi bejegyzéséből megtudhatja, hogyan kell elkészíteni a mákos halat.
Hol lehet igazán jó sonkát vásárolni?
A Magyar Élelmiszerkönyv szerint a sonkába elég 55 százalék hústartalom, így a piacon található olcsó termékek elsősorban vizet és a megkötését szolgáló vegyszereket tartalmaznak, nem sonkát - olvasható a Malackaraj blogon.