Főzzünk sörben!
Ötletek a medvehagyma elkészítésére
A Mecsekben burjánzó medvehagyma a hagymák rokona, levelei fokhagymaillatúak, ízűek. A medvehagyma elkészítésére ad tippeket a Malackaraj blog szerzője.
Hol lehet igazán jó sonkát vásárolni?
A Magyar Élelmiszerkönyv szerint a sonkába elég 55 százalék hústartalom, így a piacon található olcsó termékek elsősorban vizet és a megkötését szolgáló vegyszereket tartalmaznak, nem sonkát - olvasható a Malackaraj blogon.
Milyen tojást vegyünk húsvétra?
Ne legyen mindegy, mit főzünk össze a sonkával - tanácsolja a Malackaraj blog szerzője.
Sikerrel zárult a Malackaraj blog jótékonysági felhívása
A Malackaraj csaknem egy hónappal ezelőtt indított egy jótékonysági felhívást, amelynek a célja az volt, hogy a Bátor Tábor lakóinak adományt gyűjtsön. A blog szerzője legfrissebb bejegyzésében beszámolt a jótékonysági akció részleteiről.
A mákos hal receptje Olaszországból
A Malackaraj gasztroblog legutóbbi bejegyzéséből megtudhatja, hogyan kell elkészíteni a mákos halat.