hvg.hu Gazdaság

U-alakú felhőkarcolót álmodtak Manhattan milliárdosainak

Egy tervezőcég már el is készítette a vázlatokat, és ezeket elküldte néhány cégnek, a megvalósításhoz pedig befektetőket keres. Ez lenne a világ legmagasabb épülete egy olyan helyen, ahol minden egyes négyzetméter dollármilliókat ér.

hvg.hu Itthon

1956-os emlékművet állítanak Manhattanben

Az új, absztrakt mű az 1920-as években emelt Kossuth-szobor mellé kerül New Yorkban. Az új alkotás gránittömbbe vésve mutatja majd az 1956. október 23-ai csillagállást.

Bodnár Zsolt Kult

Woody Allen 44 filmje, rangsorolva

Woody Allen 1969 óta folyamatosan pumpálja magából a filmeket, idén már a 44. rendezése került a mozikba – a 80 éves komikus, író, rendező, színész ráadásul a minőségre is törekszik, tulajdonképpen még mindig adós egy igazán rossz filmmel. Most rangsoroltuk az összes filmjét – a legjobb tízbe mind az öt aktív évtizedéből jutott hely legalább egy filmjének.

Bodnár Zsolt Kult

A 80 éves Woody Allen 10 legjobb filmje

Woody Allen 1969 óta folyamatosan pumpálja magából a filmeket, idén már a 44. rendezése került a mozikba – a 80 éves komikus, író, rendező, színész ráadásul a minőségre is törekszik, tulajdonképpen még mindig adós egy igazán rossz filmmel. Most rangsoroltuk az összes filmjét, először is itt a legjobb tíz, ahol mind az öt aktív évtizedéből jutott hely legalább egynek.

hvg.hu Vállalat + Vezető

Bezárt a világ leghíresebb játékboltja

Tegnap bezárt a világ leghíresebb, és minden bizonnyal az egyik legjobb játékboltja, a legendás manhattani FAO Schwarz Store. Bár lehet, hogy a név sokaknak nem cseng ismerősen, de ha láttak bármilyen amerikai filmet, amelyben szerepelt egy manhattani hatalmas játékbolt, ahová még felnőttként is vágyódik az ember, hát ez volt az.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk