MTI Vállalkozás

Átlépett egy bűvös határt a Wizz Air

Növelte árbevételét és üzemi eredményét az előző évihez képest a Wizz Air a március 31-ével végződött pénzügyi évben. A légitársaság utasainak a száma átlépte a 20 milliót.

hvg.hu Gazdaság

Az állam fizet, hogy a Wizz Air a Nyugat-Balkánra is menjen

Bár piaci alapon nem éri meg repülőjáratokat indítani a Nyugat-Balkánra, a Malévot leginkább pótolni igyekvő Wizz Air mégis bejelentkezett öt új útvonal négyéves üzemeltetésére. Nem ingyen: ha a járatok veszteségesek, az állam fizet kompenzációt.

hvg.hu Vállalkozás

A szörfösökre nyomul a Wizz Air új járataival

Két új, Budapestről induló, igazi nyaralójáratot jelentett be a Wizz Air a Kanári-szigetek Fuerteventura és Lanzarote szigeteire. Az új járatok október 30-án, illetve november 2-án indulnak, akár 14 990 forintért kapható jegyekkel.

MTI Gazdaság

Szinte naponta lesz majd közvetlen repülő Budapestről Szarajevóba

Várhatóan még az idén újraindítják a közvetlen légi közlekedést Szarajevó és Budapest között – nyilatkozta a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára. Magyar Levente egynapos munkalátogatáson járt csütörtökön Bosznia-Hercegovinában, hogy kétoldalú tárgyalásokon erősítsék meg a két ország gazdasági együttműködését.

hvg.hu Gazdaság

Berobbant a Wizz Air egy új piacra itthon

A Wizz Tours Kft. 750 millió forintos vagyoni biztosítékot igazolt, ezzel rögtön a második helyre ugrott a nem charterező utazásszervezők hazai toplistáján – írta a Turizmus Online. A szakportál szerint a Wizz Air leánycége alig van lemaradva a listát évek óta vezető Fehérvár Travel mögött.

MTI / hvg.hu Gazdaság

Nem kell majd parázni, ha elírunk valamit foglaláskor a Wizz Airnél

A Wizz Air pontosítja üzletszabályzatának egyes részeit – jelentették be hétfőn. A légitársaság egyeztetett a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósággal, ennek eredménye egyebek mellett az, hogy az ígértek szerint bővítik az ingyenes név- és adatváltoztatások körét.

MTI Gazdaság

Ráléphet a Ryanair a Wizz Air tyúkszemére

Temesváron nyitja meg első romániai légi bázisát Európa legnagyobb fapados légitársasága, a Ryanair, amely november elsejétől hat nyugat-európai nagyvárosba és Bukarestbe indít járatokat – közölte a Nyugati jelen című napilap. A Wizz Air versenyre kényszerülhet a Ryanair belépésével.

1
5 6 7 8 9
23

A címlapról ajánljuk