Tokics Máté Sport

Neymar és a többiek? Nem éppen!

Brazília pénteken Belgiummal találkozik az oroszországi világbajnokság negyeddöntőjében. Ez nem olyan nagy csoda, hiszen legutóbb 28 éve nem volt képes a legjobb nyolc közé jutni. A sajtó a legnagyobb esélyesként beszél a brazilokról, de valóban olyan jók, hogy meglegyen a hatodik vb-címük is?

hvg.hu Sport

Brazília-Belgium - ÉLŐ

Ma végre újra vannak meccsek a vébén, nem is akármilyenek: valódi rangadók. Az erősebb ág csapatai csapnak össze, Uruguay Franciaországgal, Brazília pedig Belgiummal találkozik.

hvg.hu Sport

Neymar-gól, Firmino-gól, brazil továbbjutás Mexikó ellen

Neymar góljával szerzett vezetést Mexikó ellen Brazília, majd Firmino kettőre növelte az előnyt, 2-0 lett a végeredmény is. Végig a kezükben tartották a meccset, az ellenfél valódi veszélyt nem jelentett a kapujukra. Ezzel Brazília jutott tovább a legjobb nyolc csapat közé a focivébén.

hvg.hu Sport

Belgium a sírból hozta vissza, Brazília viszonylag simán jutott tovább

Semmi garancia nem volt arra, hogy a focivébé két legkomolyabb esélyesének tartott Brazília és Belgium játékát nem teszi majd tönkre Mexikó és Japán. Brazília vette az akadályt, végül pedig Belgium is, pedig Japán fél lábbal már a nyolc között érezhette magát. Ez volt a vébé 19. napja.

hvg.hu Sport

Az utcafestőből lett világklasszis: Gabriel Jesus

Ha a brazilok jelenlegi legnagyobb klasszisáról beszélünk, Neymarra gondol mindenki. Van valaki, aki még nála is nagyobb magaságokba juthat, alig 21 évesen. A brazilok támadója, Gabriel Jesus lehet az új sztár.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk