Demeter Péter Autó

Isten hozta, felség! – kipróbáltuk a Range Rover Velart

Egy olyan hagyományos brit márkánál, mint a Land Rover és Range Rover, fontos a jó vérfrissítés, hogy életképes, friss génállomány kerüljön a házba. Az új stílust képviselő elegáns Range Rover Velar lehet a márka új királynője.

MTI Vállalkozás

Zsíros megrendelést kapott a Rába

A Claas legnagyobb teljesítményű, több mint 500 lóerős univerzális erőgépéhez szállít futóműveket a Rába 2012-től, jelentősen növelve ezzel a mezőgazdasági szegmensből származó bevételeit - jelentette be szerdán közleményben a győri székhelyű társaság.

MTI Hírek

Négymilliárdot hozott a Rába új motorja

A John Deere csúcsmodelljeibe kerülő, 550 lóerős meghajtott futómű az egyik eredménye annak a három és fél éves, 1,3 milliárd forintos integrált kutatás-fejlesztési projektnek, amelynek kétnapos záró rendezvénye szerdán kezdődött Győrben.

MTI Világ

Baleset után: előbb megnyitották a varsói repteret

Sikerült helyreállítani szerda estére a forgalmat a varsói Frederic Chopin nemzetközi repülőtéren, ahol egy keddi baleset miatt korábban azt közölték, hogy csak csütörtök reggeltől tudják biztosítani a gépek indulását és fogadását.

MTI Gazdaság

Milliárdos megrendelést kapott a Rába

Három évre szóló, közel 25 millió euró értékű megállapodást kötött a világ egyik, meg nem nevezett vezető járműipari vállalatával a Rába Futómű Kft. futómű-komponensek szállításáról - közölte a cég a BÉT honlapján.


A címlapról ajánljuk