Újabb sütödét nyit az egyik legjobb pesti hamburgeres
Terjeszkedni kezdett a különféle tesztek szerint az egyik legkorrektebb hamburgert kínáló pesti hamburgerbüfé, a Black Cab Burger.
Terjeszkedni kezdett a különféle tesztek szerint az egyik legkorrektebb hamburgert kínáló pesti hamburgerbüfé, a Black Cab Burger.
Megrémültek egy amerikai gyorsétterem vendégei, miután kiderült, hogy a hely egyik dolgozója hepatitis A fertőzött volt. Úgy becsülik, hogy legalább ötezren járhattak ott abban az időszakban, amikor a fertőző májgyulladásos alkalmazott is dolgozott – írják a CNN oldalán. A Red Robin lánc egyik missouri étterméről van szó.
A napokban röppent fel a hír, hogy a bohocós gyorséttermi hálózat a tömegtermékekből kikönyökölve a prémiumkategóriára gyúr, és luxusburgerrel teszteli a svájci pénztárcákat. Ennek kapcsán kicsit utánanéztünk, mit is jelent a luxus, s mit kóstálhat, ha hamburgerről van szó.
A tömegtermékek irányából a prémium-kategória irányába mozdul el a gyorsétterem hálózat Svájcban. A McDonald’s a jómódú alpesi országban kezdi tesztelni új luxusburgerét, amelyben az "alap" 180 gramm marhahús.
Nem szerepel a hivatalos programban, de a VinCE-sek még rátettek egy lapáttal az ötödik nagy bor-show alkalmából, amelynek harmadik napját - március 2. - amúgyis gasztro vasárnapnak nevezték ki. Közkincsé tették Tara Devon O' Leary WSET diplomás sommelier, borszakértő tanácsait, ha a kóstolgatások nyomán a tökéletes étel-borpárosítások nyomába erednénk. Tara nem szívbajos, szerinte hagyjuk ezt a professzionistáknak. No stressz, itt az öt tipp.
Az Egyesült Államokban a marhahús kiskereskedelmi ára rekordközeli magasságokban található. Az árak jövőre és 2016-ban is tovább nőhetnek, ez pedig azt jelentheti, hogy egy hamburger hamarosan például annyiba fog kerülni, mint ma egy steak. A jó hír ugyanakkor az lehet, hogy a kínálat pár éven belül nőhet majd, így az árak is csökkenthetnek, rövid távon viszont drága marhahúsra kell felkészülnie az amerikai fogyasztónak.
A technológia nem csak arra jó, hogy többet játszhassunk az Angry Birds új részével, hanem arra is, hogy megtanuljuk helyesen fogni a hamburgert.
Nincs más, aki holtában ennyire élő lenne. Úgy, hogy akár ő is kérdezhetné: Are you hungry tonight? S nem, nem tévesztettük el Elvis Presley egyik nagy slágerének kezdősorát.
Buda két forgalmas pontjáról is kivonul a Magyarországon több mint száz egységet számláló gyorséttermi lánc. A cég bevételkiesésre hívatkozik.
Ki mondta, hogy télen nem lehet befőzni? Ha valaki nyáron nagyon belejött a dologba, annak most sem kell lemondani róla, főleg savanyúság fronton. Az ünnepi sültek például kifejezetten kívánják az ilyesmit. Mondjuk, a cukkinit csalamádénak álcázva.
Egy hamburgerrel kínált megy egy hajléktalant a McDonald's egyik dolgozója, aki azt állítja, ez volt az utolsó csepp a pohárban. Leobardo Meza egy ideje aktivistaként is tevékenykedik, és azt akarja társaival elérni, hogy magasabb fizetést kapjanak Amerikában a gyorséttermi dolgozók. A főnöke tagadja, hogy ezért mondott volna fel neki.
Egy japán vállalat feltalálta, hogyan lehet úgy hamburgert fogyasztani, hogy az a hölgyeknek se legyen ciki. A megoldás a burgermaszk.
Nem kellett egyetlen marhát sem levágni azért a hamburgerért, amit egy hónapja sütöttek ki Londonban. A hús ugyanis a Maastrichti Egyetem laborjában készült, amihez az élő szarvasmarha nyakából vett, úgynevezett szatellit sejteket speciális táptalajon, elektromos ingerekkel izomszövetté fejlesztettek. A tesztelők szerint a laborhús nem volt visszataszító, a magyarok ugyanakkor ódzkodnak a nem természetes hústól.
Katonákat, rendőröket, tűzoltókat etetnek, felhúzzák a nemzeti lobogót és délidőben eljátsszák a himnuszt. Küldetéstudat a grillcsirke és a sertésborda mellé.
Kiugrott az állkapcsa egy nőnek Liverpoolban, mert túl nagyra tátotta a száját egy háromrétegű hamburgerhez.
Magyarország legjobb pizzája, legjobb hamburgere, legjobb paradicsomos pacalja. Az utóbbi időben elhalmozzák dicséretekkel az ország egyik legkülönlegesebb vidéki éttermét. De mi a legszegényebb megye kellős közepén működő olasz-magyar vendéglő titka, hogyan lett a Sarok Presszóból az olasz séfek által is magasan jegyzett Anyukám Mondta. Hogy mondott-e bármit Anyuka, a cikkből kiderül, a felfedett titokból annyit elárulhatunk, hogy a sikerhez egy testvérpár konok minőségmániája kellett.
Kisütötték a világ első adag laborhúsát. Laboratóriumban, mesterségesen előállított marhahúsból készítették azt a húspogácsát, amelyből egy londoni bemutatón készítettek hamburgert hétfőn.
Nem mindennapi módon próbálta átcsempészni teknősét egy férfi a reptéri ellenőrzésen.
Nem közönséges marhából készül az a hamburger, amit jövő hétfőn Mark Post, a Maastrichti Egyetem professzora süt ki Londonban: a beharangozó szerint a válogatott közönség a világ első lombikhúsát ízlelheti meg a bemutatón.
A hamburger világkarrierje vitathatatlan, még ha olykor rossz hírét is keltik penészfoltok vagy lóalkatrészek okán. A Kárpátok büszke bércei sem bírták visszatartani, mára mi is húspogácsa nagyhatalom vagyunk. Így a legszigorúbb ítészek se halogathatták tovább, megadták magukat a kor parancsának: elkészült a Gault&Millau- Bűvös Szakács nagy hamburger tesztje.