hvg.hu Bűnügy

Újabb rajtaütések voltak a Magyar Nemzeti Arcvonalnál

Fegyvereket foglaltak le a rendőrök a TEK-esekkel közös akciójukban csütörtök reggel, és őrizetbe vettek öt embert, akiknek a gyanú szerint közük volt a Magyar Nemzeti Arcvonalhoz. Múlt kedden hasonló akciót hajtottak végre, szinték a TEK-kel közösen.

hvg.hu Vállalkozás

Elképesztően undorító húsboltot zárattak be Tolna megyében – videó

Több mint egy tonna hústerméket foglaltak le a Nébih szakemberei egy Tolnai megyei húsboltban, ahol finoman szólva is nagyon rossz higiéniai körülmények között tárulták az árut. Mocskos ládákba is tettek húst, amit a garázsban halmoztak fel, sőt, ott is darabolták. Mindenhol hihetetlen kosz és kupleráj volt.

hvg.hu Vállalkozás

Vissza kellett adnia a NAV-nak a Zsolnaytól lefoglalt árukészletet

Visszakapta a korábban bűnügyi zárlat alá vett árukészletét a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt., miután hatályon kívül helyezte a Szekszárdi Járási és Nyomozó Ügyészség a pécsi cégnél a NAV Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága által kezdeményezett házkutatás és lefoglalás elrendeléséről szóló határozatot – tudta meg a Népszava Kardos Éva ügyvédtől.

hvg.hu Bűnügy

Visszaadták a rendőrök a 444.hu drónját

Szelfit készített a bicskei rendőrkapitányságnál a 444.hu munkatársa péntek reggel azzal a drónnal, amelyet Felcsúton foglaltak le a rendőrök a lap munkatársaitól – a friss fotóval közölte a lap, hogy visszakapták a hatóságtól a március 11-én elvett eszközt.

hvg.hu Itthon

Elvették a rendőrök a 444.hu drónját Orbán falujában

Rendőrök foglalták le a 444.hu több százezer forintot érő drónját Felcsúton, miután befejezték a forgatást a községben. A kamerát és a memóriakártyát is elvették tőlük. Az egyenruhások azt mondták, hogy az újságírók megsértették a légügyi szabályokat. Szondát is fújattak velük, illetve azt kérdezték tőlük, hogy biztosították-e a munkaterületet.

hvg.hu Bűnügy

Durva mennyiségű drogot foglaltak le a rendőrök Budapesten – fotók, videó

Egyebek mellett több tízezer extasy tabletta, valamint több kiló marihuána és amfetamin volt annak a férfinak a lakásában, akinél kedd hajnalban tartottak házkutatást a rendőrök Budapest XI. kerületében. Egy másik férfi vezette el őket ide, akinek a kocsijában szintén rengeteg kábítószert találtak, amikor igazoltatták a XII. kerületben. Mindketten őrizetben vannak.

hvg.hu Itthon

Több pesti gyorsbüfé is kaphatott betonkeverős gyroshúsból – videó

Egy engedély nélkül működő gyrosgyártó üzemet találtak a Nébih szakemberei, amikor a NAV kérésére egy húsnagykereskedést ellenőriztek Pest megyében december elején. Nemcsak a tisztasággal volt baj. A húst egy betonkeverőben készítették, hogy nagy mennyiséget tudjanak előállítani. Valószínűleg több budapesti büfébe is szállítottak a húsból.

MTI Világ

Óriási borostyánfogás Ukrajnában

Több mint 2,5 tonna illegálisan kitermelt nyersborostyánt foglaltak le a rendőrök a nyugat-ukrajnai Rivne városában, a borostyánkövek értéke előzetes becslések szerint mintegy hárommillió dollár – közölte kedden a megyei rendőrkapitányság szóvivője.

MTI Bűnügy

Házkutatásokat tartottak a paralimpiai bizottságnál kitört botrány ügyében

Iratokat és adathordozókat foglaltak le a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai a paralimpiai bizottsággal kapcsolatban indított nyomozásban csütörtökön – hangzott el a Hír TV Híradójában. A műsorban Csiszér-Kovács Viktória, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: csütörtökön több helyszínen is házkutatást tartottak. Az ügyben több tanút is kihallgattak már, gyanúsított egyelőre nincs – tette hozzá.

MTI Világ

Lefoglaltak az irániak egy külföldi teherhajót

Az iráni haditengerészet megszállt egy külföldi teherszállító hajót a Perzsa-öbölben kedden – közölte az amerikai védelmi minisztérium azután, hogy arab és iráni hírforrások egy amerikai hajó lefoglalásáról számoltak be.

1 2

A címlapról ajánljuk