hvg.hu Itthon

Eltűnik az áprilisi tél, jövő hétre visszatér a tavasz

Nagyot fordul az időjárás a következő napokban: egy hét alatt a rekord hideget hozó havas, téli időjárásból napos, tavaszi idő lesz. Hétvégén még eleredhet az eső, de már nem fogunk fázni, és lassan az éjszakák is enyhülnek.

hvg.hu Itthon

Eső és némi lehűlés érkezik a héten

Hétfőn még napos, kora nyárias időre van kilátás, keddtől viszont többfelé számíthatunk esőre, a szél is megélénkülhet. Szerdától már csak 20 fok alatt lesz a csúcshőmérséklet, és visszatérnek a hideg éjszakák.

hvg.hu Itthon

Esővel és széllel tör ránk a hidegfront

Hidegfront hoz esőt és lehűlést szerdától. Napközben a Dunántúlon eredhet el az eső és erősödhet meg a szél, majd estétől már keleten is. Pár napig biztosan nem lesz kánikula.

met.hu Időjárás

Ez már tavasz, csak még kicsit esős

Péntekig még hullhat eső, és többfelé megerősödik a szél, de már kellemesen meleg lesz napközben, bőven 20 fok felett alakul a csúcshőmérséklet. Hétvégén az eső is megszűnik, és akkorra már hibátlan tavaszi időt ígér az előrejelzés.

MTI Időjárás

Napos hétvége jön, hideg éjszakákkal

Napos, száraz idő várható hétvégén, többfelé 26, sőt, akár 28 fokos meleg lehet délután, a leghidegebb órákban viszont helyenként már csak öt fok körül alakul a hőmérséklet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.


A címlapról ajánljuk