Mesterszakácsok ajánlata: spenótos nyelvhalfilé a Kempinskiből
Egyre bővül a tavaszi zöldségek köre, most már az újburgonya is megfizethető és a spenót sem melegházi, úgyhogy érdemes belőlük valami különlegeset is alkotni.
Egyre bővül a tavaszi zöldségek köre, most már az újburgonya is megfizethető és a spenót sem melegházi, úgyhogy érdemes belőlük valami különlegeset is alkotni.
Nyárcsalogató piros szépség. Színe hivalkodó, illata és látványa csábító, üde íze megunhatatlan.
Sör, kenyér, élesztő, fűszerek. Mi lesz belőle?
Előfordul, hogy a vendégsereg, de még a család étvágyát is túlbecsüljük. Több napos ünnepeken, hosszú hét végén szinte biztosan. S marad a nyakunkon egy rakás, megunt finomság. A maradék egy kis rásegítéssel bámulatos átváltozásokra képes – íme pár ötlet!
A jellegzetes húsvéti ételek közül sokunknak a legizgalmasabb a bárány. Ezt nem vesszük-esszük csak úgy, meg kell adni a módját.
A The Italian Job legfrissebb bejegyzéséből megtudhatja, hogyan kell készíteni egy igazi nápolyi pizzát, amely nem olyan régen uniós védelmet kapott.