Seres László Vélemény

Seres: Európa erős embere

Aki valóban meg akarja állítani Európa határainál a menekülteket, az nem sunnyoghat és hajbókolhat az előtt a figura előtt, aki szíriai bombázásaival az egyik jelentős okozója ennek a menekülthullámnak.

Seres László Vélemény

Seres: Van még kérdés?

Kérdezés? Ilyet nem csinálunk. Aki ilyet csinál, az a másik világ képviselője. A mi világunkban nem hozzuk kínos helyzetbe a kormányfőt azzal, hogy valamit megkérdezünk tőle.

Seres László Vélemény

Seres: A tökéletes végrehajtó

Hírértéke egyetlen esetben lehetne Lázár János visszavonulásának: ha politikai alternatívája, nem pedig tökéletes végrehajtója lenne Orbán Viktornak. Nem az.

Seres László Vélemény

Seres: Keményen dolgozó végrehajtók

A Hír Tv-s/magyar nemzetes kollégák nézhetőbb/olvashatóbb médiát tudnak majd csinálni, de függetlenebbet nem: ugyanazon logikák, ugyanazon gondolati csapdák foglyai ők, mint azok, akikhez eddig dörgölőztek.

Seres László Vélemény

Seres: KGBéla kormányon

A belpolitikai lét határozza meg a külpolitikai tudatot. Márpedig maga a rendszer a hiba. Az a centrális erőterű rendszer, amelyet Orbán Viktor Kötcsén és Tusványoson is teljes nyíltsággal leírt.

Seres László Vélemény

Seres: Behívom az oroszokat

Ne nőjön össze, ami nem tartozik össze. Szét kell válnunk, és erre egy békés, külső katonai intervenció teremthet alkalmat.

- esel - Nyüzsi

A király szakrális hátizsákja

Ez nem egyszerűen egy focivébés hátizsák, nem: ez egy ereklye, szakrális tárgy, olyan, mint a Szent Jobb, csak nem kell évente körbehurcolni.

Seres László Vélemény

Seres: Állami agykontroll

A tananyag és a tanárok uniformizálása természetesen csak a közbülső lépcső a gyerekek új fajának laboratóriumi előállításához.

Seres László Vélemény

Seres: Orbán rendszere menni Eurázsia

Legkésőbb a látszólag puccsszerűen végrehajtott, valójában jó egy éve előkészített paksi paktummal mindenki számára kiderülhetett: Orbánnak nemcsak az orosz gáz és az orosz atom kell (szó szerint bármi áron), hanem az orosz hatalomgyakorlási modell is.

1 2

A címlapról ajánljuk