HVG Szemináriumok & Konferenciák

UX tippek a jobb tartalom-stratégiáért

Lényegében egyik felhasználó sem a lenyűgöző designért vagy funkciókért jön a weboldalunkra. Talán ezek a tényezők felkeltik a figyelmüket, de elsősorban magáért tartalomért érkeznek, majd térnek vissza újra és újra. A felhasználói élmény és a tartalom-stratégia első ránézésre távoli területek, valójában mégis kéz a kézben járnak az előbbi cél érdekében - Boros Norbert írása.

HVG Itthon

Strómanfenyő, vagy amit ők akarnak – mit olvashat a HVG karácsonyi számában?

Tudta, hogy Tiborcz István miért Stróbel, Mészáros Lőrinc miért stróman, Shane Tusupot miért tarják seggfej amerikainak, és hogy Járai Zsigmond hisz-e a lélekvándorlásban? Karácsonyi számunkból mindezeket megtudhatja, továbbá azt is, melyik képviselő agrármilliárdos vagy földbirtokos, és melyik írt a vagyonbevallásába kunyhót vagy söralátétnyi rétet. Vajon melyik szó futotta be a legnagyobb karriert az idei parlamenti felszólalásokban, és hova tűntek olyan slágerszavak, mint a fülkeforradalom és a NER?

Műértő Műértő

Megjelent a Műértő márciusi lapszáma

A csodák érzékletessége – Bálint Endre a Nemzeti Galériában, Szövetségben a sátánnal – Hitler galeristái, Emlékmű-gyakorlatok – a köztér politikája Berlinben, Különbözünk-e még? – magyar hippik a kArton Galériában, És mégis mozog a föld – mai kínai művészet Debrecenben, Virtuális kalapács – egy nyerésre álló piaci szegmens, Két „titkos” gyűjtemény – Kövesi István és Wiener Tibor nyomában

Műértő Műértő

Megjelent a Műértő szeptemberi lapszáma

Körösfői-Kriesch Aladár Gödöllőn, finn szőnyegek a Néprajzi Múzeumban, Botos Péter és Erdélyi Gábor az Újlipótvárosi klub Galériában, Művészet és tőke Krakkóban, Schiele Múzeum Tullnban, Alexander Calder Bázelben, Elfie Semotan Kremsben

hvg.hu Tech

A Facebookon és a mobilon is a tartalom a király

Több mint 3,9 millió magyar Facebook-felhasználó, kétmillió mobilinternet-előfizető, egymillió okostelefon, több tízezres nagyságrendű, folyamatosan növekvő hazai táblagépes felhasználói kör. A közösségi média- és mobiltartalom-forradalom kitörése után nyakig a "mainstream”-ben a közelgő HVG tartalommarketing szeminárium egyik előadójával beszélgettünk.

hvg.hu Tech

A közösségi oldalaknak nem kell tartalmakat szűrni

Az Európai Bíróság (EB) döntése értelmében a közösségi oldalaknak nem kötelező szűrni, kalózkodnak-e a felhasználói a felületen. Ezt a 95 millió taggal rendelkező Netlog ügyében mondta ki az EB, a döntés precedens értékű.

hvg.hu Baleset

Lángolt a tető, elpusztult egy nyúl

Tűz pusztított egy húsfüstölésre is használt melléképületben hétfőn hajnalban Nagybajom közelében. Egy nyúl elpusztult - írja a sonline.hu.

hvg.hu Tech

Mobilos játékosok, játékos mobilok

Az okostelefonokra letölthető, mobil alkalmazásokat árusító online áruházak legnépszerűbb termékei jelenleg a mobiljátékok. A felhasználók leginkább az ügyességi és a logikai játékokat kedvelik, amelyek egyúttal közösségi szórakozást is kínálnak.

techline.hu Tech

Max Payne 3 gyűjtői kiadás

Hosszú éveken keresztül szinte semmi információt nem adott ki a Rockstar a legendás Max Payne sorozat következő...

hvg.hu Tech

Megdöbbentő eredmények az illegális szoftverhasználatról

Magyarországon továbbra is magas az illegális szoftverek aránya, a teljes lakosság 26 százaléka töltene le nem jogtiszta forrásból filmet, zenei tartalmat vagy szoftvert az internetről. A fiatalok 40 százaléka nem zárkóznak el az illegális tartalom letöltéstől.

hvg.hu Napi merítés

Miről nem szól a médiatörvény?

Számos cikk és elemzés született már arról, hogy a médiatörvény mit, hogyan tartalmaz, de arról nem esett szó, hogy miről nem szól a médiaalkotmányunk. A Méltányosság-blog legfrissebb bejegyzésének a szerzője ezt próbálja pótolni.

1 2
Romániában már 4400 halálos áldozata van a járványnak

Romániában már 4400 halálos áldozata van a járványnak

Robbanások, hamueső – felébredt egy ecuadori vulkán

Robbanások, hamueső – felébredt egy ecuadori vulkán

Halálos baleset történt a 74-es főúton

Halálos baleset történt a 74-es főúton

Tomán Szabina: "Nem kell bizonygatnom, milyen ügyes lány vagyok."

Tomán Szabina: "Nem kell bizonygatnom, milyen ügyes lány vagyok."

Pár hét alatt lebomló pulóvert tervezett egy cég

Pár hét alatt lebomló pulóvert tervezett egy cég

Trump is áldását adta, egyelőre maradhat a TikTok

Trump is áldását adta, egyelőre maradhat a TikTok

Különleges film kerülhet fel a torrentre

Különleges film kerülhet fel a torrentre

Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait

Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait

A címlapról ajánljuk