Tóth Richárd Itthon

E-sport: Orbán adott kétmilliárdot és rögtön nagyhatalmi terveket szőhet

Az eddig szubkulturális szinten létező e-sportot mostanáig elkerülte a széles nyilvánosság érdeklődése, és sportklubok is a legritkább esetben hoztak létre e-szakosztályt. De egy egyesület nagyon ki akart lépni a nemzetközi színtérre magyar gamerekkel, mire megérkezett egy szekérderék állami pénz. A cél az lehet, hogy e-sport-nagyhatalom legyen Magyarország.

Kis Miklós Gazdaság

Nyerhetnénk is a negyedik ipari forradalommal, de így nem fogunk

A robotok Magyarországon sem szüntetnek meg arányaiban sokkal több munkahelyet, mint Nyugat-Európában, az automatizáció társadalmi-gazdasági hatásai azonban jóval pusztítóbbak lehetnek itthon, mint a fejlett országokban. Cikksorozatunk második része.

Németh András HVG Hetilap

Hopp és kopp: nagy jóslatok, hatalmas tévedések

Az IBM egyik vezére egyszer azt mondta: szerinte legfeljebb öt számítógépnek van helye a világon. Hát ez nem jött be. De azért voltak olyanok is, akik nagyon megérezték, mi történik egyszer majd.

hvg.hu Sport

A világ fél szemmel Barcelonára figyel ma este

Hatalmas érdeklődés övezi majd a két spanyol gigász összecsapását a ma esti összecsapáson. Várhatóan 400 millió tv-nézőt ültetnek majd a képernyő elé a Barcelona és a Real Madrid sztárjai.

life-style.hu Tech

Elkészült az Avatar-robot (videó)

A Telesar V elnevezésű robotot úgy építették meg japán tervezői, hogy képes követni az emberi irányítást, de közben a...

hvg.hu Trendvadász

Orvosi rendelő iPhone-nal és extrákkal

Az egyik amerikai magánrendelői hálózatban iPhone-alkalmazás segítségével foglalnak a páciensek időpontot, a neten egyenlítik ki a számlát, és ha egyszerűbb kérdésük van, e-mailen teszik fel.

life-style.hu Shake

Hasznos kütyük a modern utazónak

Sokan mondják, hogy nyaralás, utazás közben végre elszakadhatunk a megszokott kiegészítőktől, a sok kütyütől, de azért van értelme a modern technikát utazás közben is felhasználni. Kevésbé romantikus, de annál kényelmesebb.

1 2 3

A címlapról ajánljuk