hvg.hu Itthon

Rogán nem tart a Fidesz kizárásától, szerinte ugyanis a Néppártnak nagyon kell a Fidesz

Bizottsági meghallgatása helyett az utána rögtönzött sajtótájékoztatóján kapta a legizgalmasabb kérdéseket Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszterjelöltje. A politikus gyakorlatilag kijelentette, egyáltalán nem tart attól, hogy az Európai Néppárt kizárná soraiból a Fideszt, az EPP-nek ugyanis nagy szüksége van a pártra és Orbán Viktorra. Feltehetően lesz nemzeti konzultáció az Orbán Viktor szívügyének számító demográfiai témában. Sajtókamara viszont nem lesz. Na jó, ha jön ilyen javaslat, megfontolja a kormány.

hvg.hu Gazdaság

Harcban a baksis ellen, pénzbírság a turisták erőszakos pumpolásáért Egyiptomban

A legnagyobb lélekszámú arab ország parlamentje pár napja törvényt hozott a külföldi turistákat zaklató koldusok és a különféle szolgáltatásokat erőszakosan ajánlók megbüntetéséről. E szerint 10 ezer egyiptomi font, azaz kb. 460 eurós bírságot kell fizetnie a piramisok és a múzeumok közelében kéregetőknek, az erőszakos emléktárgyárusoknak, vagy a tevegelést ugyancsak túl intenzíven javasló tevehajcsároknak.

Élet+Stílus

Jelentkezőt keresnek a világ egyik legjobb állására

Három hónapos állást ajánl a WOW air izlandi diszkont légitársaság: a jelentkezőnek és társának be kell járnia Izlandot, és a világ több városát, s videoblogban kell beszámolnia az élményeikről. A jelentkezés nem túl bonyolult.

1 2 3 4 5 6 7
71

A címlapról ajánljuk