szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ráadásul akkor sláger, mint állat!

A bájosan szívbe markoló (ráadásul slágeres refrénnel megfejelt) hiphop-számot a Budapest School diákjai készítették az iskola PlayRap workshopján két rapper, Szarvas és Jorgosz segítségével, 3 hónap munkával.

Ne közösíts ki - BPS Rap

PlayRap workshopunkon Szarvas és Jorgosz, két rapper közel 3 hónapon keresztül dolgozott együtt a résztvevő gyerekekkel. A munkafolyamat során tanultak a rímekről, zenéről és magukról is. A téma erős és aktuális: NE KÖZÖSÍTS KI! Minden sort a gyerekek írtak (talán néhol egy kis szülői segítséggel).

Posted by Budapest School on Wednesday, 17 January 2018

(via Index)

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gócza Anita Élet+Stílus

"Ahol szabad hibázni" - új világra készít fel a Prezi-közeli iskola-óvoda

Budapest School néven, két helyszínnel kezdte meg működését a Prezi-alapítók és társaik által létrehozott magánóvoda és -iskola Budapesten, ahol vegyes életkorú és különböző társadalmi környezetből érkező gyerekek tanulnak együtt speciális módszerekkel. Az alapítók - köztük a nemzetközi szinten is jegyzett magyar cég - ezzel a kísérlettel arra keresi a választ, hogyan lehet a másfél évszázada megtervezett iskolamodellt a 21. századhoz adaptálni. Interjú Halácsy Péter alapítóval.

Csizmadia Ervin: Milyen értelemben érhetne véget a történelem?

Csizmadia Ervin: Milyen értelemben érhetne véget a történelem?

Máris felfüggesztették Nicolas Sarkozy korrupciós perét

Máris felfüggesztették Nicolas Sarkozy korrupciós perét

Tóta W.: Aki kurvának áll

Tóta W.: Aki kurvának áll