#életmód

Hasbeszélő: Modernizált erdélyi konyha és csalódás az Andrássy úton
 

Hasbeszélő: Modernizált erdélyi konyha és csalódás az Andrássy úton

Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen az Andrássy úton, a SZÉK étteremben voltunk.

GyéZsé GyéZsé



Hogyan válasszunk gazdit?
 

Hogyan válasszunk gazdit?

„Népemnek, a végtelen rajongásért és a töpiért, amiből azért lehetett volna több. És mindenkinek, aki szeretett valaha kutyát” - ajánlja könyvét Demény, az ország vizslája és leghatékonyabb gazditrénere. Az alábbiakban egy részletet olvashatnak a négylábú bestselleríró Nektek ugatok című kötetéből.



Egy diktatúra születése
 

Egy diktatúra születése

„Népemnek, a végtelen rajongásért és a töpiért, amiből azért lehetett volna több. És mindenkinek, aki szeretett valaha kutyát” - ajánlja könyvét Demény, az ország vizslája, véleményvezére és leghatékonyabb gazditrénere. Az alábbiakban egy részletet olvashatnak a négylábú bestselleríró Nektek ugatok című kötetéből.



Hasbeszélő: Egy klasszikus vendéglő a város felett
 

Hasbeszélő: Egy klasszikus vendéglő a város felett

Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen Újlakon, a Gléda volt soron.

GyéZsé GyéZsé






Hasbeszélő: Az asztal a béke terepe, de ott is előfordulnak orosz–ukrán villongások
 

Hasbeszélő: Az asztal a béke terepe, de ott is előfordulnak orosz–ukrán villongások

Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen Budán, a Paulaner Sörházban jártunk.

GyéZsé GyéZsé




Hasbeszélő: Egy színes, vidám hely, ahol a nap sütött a tányérunkba
 

Hasbeszélő: Egy színes, vidám hely, ahol a nap sütött a tányérunkba

Jártunkban-keltünkben megéhezünk, megszomjazunk, megállunk „kispiszkostól” a fine diningig. Nosztalgiázunk és felfedezünk, megyünk az emlékeink után, rábízzuk magunkat a véletlenre, vagy éppen nagyon is tudatosan keresünk valami újat. Aztán elmeséljük, mondjuk a magunkét. A vendégét – mert mi vagyunk a mindenkori vendég. Felbukkanásunk bárhol várható. Most éppen a MOM Parkban.

GyéZsé GyéZsé