Tetszett a cikk?

Csütörtökön hat órakor már 266,00/50 forinton jegyezték az eurót, a fél négy tájban jegyezett 263,05/35 forintos szinthez képest három forinttal drágábban.

A forint az intervenciós sáv erős oldalán 5,71 százalékra gyengült, míg négy óra körül 6,79 százalékon állt. A dealerek szerint a hirtelen forintgyengülés oka, hogy a piac most reagált néhány korábbi hivatalos nyilatkozatra, amelyek arra utaltak, hogy Magyarország esetleg kitolja az euróövezethez való csatlakozás 2008-ra tervezett időpontját. A kereskedők szerint a forgalom nem nagy a zárás utáni piacon, de a külföldiek - elsősorban a londoni befektetők - folyamatosan adják el a forintot.(MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Indul az új karácsonyi dalok rohama

Indul az új karácsonyi dalok rohama

Kovács Zoltán már duplán kormánybiztos

Kovács Zoltán már duplán kormánybiztos

Nyolc éves kora óta gamer, most elmondja, mik a kedvenc mobilos játékai

Nyolc éves kora óta gamer, most elmondja, mik a kedvenc mobilos játékai