szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Benkő Vilmost, a DBH csoport üzletfejlesztésért felelős alelnökét választotta tizennegyedik elnökének a kamara. Két nőt választottak az igazgatótanácsba.

Az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) Benkő Vilmost, a DBH csoport üzletfejlesztésért felelős alelnökét, a Rózsakert Medical Center tulajdonosát választotta az AmCham tizennegyedik elnökének - ismertette a szervezet pénteken a csütörtökön megtartott közgyűlés döntését.

Az igazgatótanács két új taggal bővült: Heal Edinát, a Google Magyarország ügyvezetőjét és Juhos Andreát, a Lee Hecht Harrison Magyarország ügyvezetőjét választották be a tizenkét tagú testületbe.

Hetényi Márkot, a Flextronics EMEA pénzügyi alelnökét és Szabó Esztert, a GE Corporate közép-európai kommunikációs és public affairs vezetőjét pedig második alkalommal választották meg, további kétéves időszakra.

A hivatalos program mellett nyolcadik alkalommal adták át a Völgyes Iván emlékdíjat, amellyel olyan egyéni életpályákat ismernek el, amelyek jelentősen hozzájárultak az amerikai-magyar befektetői kapcsolatok erősítéséhez.

A díjat az idén Huebner Károly befektetési tanácsadó, befektetési bankár - korábbi AmCham elnök - kapta, aki a '90-es években egyebek között az első amerikai-magyar befektetési alapot is létrehozta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nagyon jó, hogy készülnek a vakcinák, de hogyan fognak mindenhova eljutni?

Nagyon jó, hogy készülnek a vakcinák, de hogyan fognak mindenhova eljutni?

Megúszhatja a pótdíjfizetést, aki utólag éves autópálya-matricát vesz

Megúszhatja a pótdíjfizetést, aki utólag éves autópálya-matricát vesz

Válaszolt Demeter Szilárd a Mazsihisznek

Válaszolt Demeter Szilárd a Mazsihisznek