Juhász Gábor
Juhász Gábor
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Bekerült a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő felügyelőbizottságába Aradszki András államtitkár, KDNP-s képviselő lánya.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium energiaügyi államtitkára, Aradszki András lánya bekerült a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. felügyelőbizottságába. A megbízatása öt évre szól. A kereszténydemokrata politikus jogász gyermeke, Dea 2011-ben végzett a Pázmányon, és már 2014-ben feltűnt az Erzsébet Üzemeltető Kft.-ben, amely a mostanra végelszámolás alá került utalványos vállalkozás fiókvállalata, és a már külön háztartásban élő lány tulajdonos az Aradszki-család érdi ingatlankezelő kft.-jében is.

A hivatalos megfogalmazás szerint a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. „a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium egyik legfontosabb háttérintézményeként több mint 17 ezer milliárd forint értékű állami vagyon felett gyakorol tulajdonosi jogokat, ami Magyarország éves GDP-jének közel fele”.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!