szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Meglepő, hogy megfelelően tervezett és kivitelezett darabok polcainak terhelhetősége a fából készült bútorok...

Meglepő, hogy megfelelően tervezett és kivitelezett darabok polcainak terhelhetősége a fából készült bútorok teherbírásától alig marad el. A megerősített, újrahasznosított alapanyagból hajtással és ragasztással készült kartonelemeket fémcsipeszek megbízhatóan rögzítik. Egyes típusok polcai önmagukban is legalább 25 kg-os terhelést bírnak.

A papírbútorok egyik előnye, hogy számos díszítőtechnika alkalmazható felületükön. Lehet festeni (nem vizes bázisú), színes öntapadó fóliát, tapétát ráragasztani, de lehet rajzzal díszíteni és posztereket tűzni rá. Megnyugtató, hogy egyes forgalmazók 3 év garanciát vállalnak a papírbútorra…

Már hazánkban is beszerezhetők a papírbútorok. Magyarországon egyedül a LEAF Difference Kft. által forgalmazott kartontermékek rendelkeznek bútor minősítéssel. A bútort lapra szerelt állapotban forgalmazzák, ezáltal könnyen szállíthatók. Minden termékhez részletes összeállítási rajzot mellékelnek, ezáltal a gyors összeszerelés gyerekjáték. 

(via Papírbútor)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!