szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A home office-t már nehezen viselőknek levegőváltozást kínálnak, de az üzleti forgalom fellendítése is szempont.

Közösségi irodatérré alakította át az éttermek zárva tartása miatt felszabadult területet a Westend, a szolgáltatás a hazai bevásárlóközpontok közül elsőként érhető el a budapesti plazában.

A Workplace nem csak asztalokat és székeket kínál: a megerősített wifi mellett ingyenesen lehet nyomtatni és szkennelni is a munkaállomásokon. Ehhez egy saját pendrive-ra van szükség, a szolgáltatás használatához pedig kuponra, ami az applikációból érhető el, akárcsak az ott dolgozóknak kínált kedvezmények a helyi üzletekre – a forgalom fellendítése sem lehetett utolsó szempont.

A bevásárlóközpontokba helyezett irodatér nem új találmány: San Franciscóban például az elmúlt években a csillagászati irodabérleti árakat kifizetni nem tudó kezdő vállalkozók számára kínáltak hasonló lehetőséget. A Covid terjedése miatt viszont az anyagi megfontolások mellett egy új szempont is előjött: a home office-t már nehezen viselő dolgozók a bezárt vendéglátóhelyek helyett közösségben dolgozhatnak – a járványügyi előírások tiszteletben tartásával.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!