szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bár volt menyasszonya folyamatosan védte vőlegényét, a Blikk szerint Damu Roland őt is verte. A lap azt írja: kapcsolatuk csak kívülről volt idilli.

A két hete börtönbüntetését töltő Damu Roland menyasszonya, Judit eddig védte a nemi erőszak és súlyos testi sértés miatt elítélt színészt, a Blikk azonban úgy tudja, a férfi őt is többször megpofozta.

A Blikk ezt a volt menyasszony egyik bizalmasára hivatkozva írta meg, de megkeresték Juditot is, aki a konkrét kérdésre, Damu valóban kezet emelt-e rá, kitérő választ adott.

"Nem erősítem meg, de nem is cáfolhatom. Az egész kapcsolatot szeretném elfelejteni" - válaszolta a lapnak Judit. A volt menyasszony azt is elmondta, nem akar rosszat Damunak, de hazudni sem akar miatta, ezért inkább nem részletezi a kapcsolatuk hullámvölgyeit.

Ítélethirdetés Damu Roland bírósági tárgyalásán
©

Judit a lapnak azt is elmondta: Damu nem tehet arról, amikor megvadul, biztos benne, hogy a gyerekkora miatt van, és tényleg megbánja, amit a nőkkel tesz. "A mai napig nem hiszem el, hogy megerőszakolta Tímeát, de azt, hogy akkor is megpofozhatta, nem vonom kétségbe" – tette hozzá.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!