Tetszett a cikk?

A Magyar Labdarúgó Liga elnöksége hétfői rendkívüli ülésén megsemmisítette a fellebbviteli bizottság csütörtöki, a Ferencvárossal, illetve a Siófok labdarúgócsapatával, valamint Szeiler Józseffel, az FTC Rt. cégvezető vezérigazgatójával szembeni határozatait.

A hétfői döntés értelmében a fegyelmi bizottságnak kedden új eljárás lefolytatását kell megkezdenie. A május 30-ai szurkolói botrányok miatti stadionbezárások, illetve pénzbüntetések ügyében pénteken - közvetlenül a bajnoki rajt előtt - várható döntés. A liga elnöksége visszavonta a fellebbviteli bizottság négy tagjának mandátumát.
A fellebbviteli bizottság a május 30-ai FTC-Debrecen NB I-es találkozó utáni szurkolói rendbontás ügyében csütörtökön úgy határozott, hogy a december 31-éig történő stadionbezárás helyett mindössze három bajnoki mérkőzést kell zárt kapuk mögött megrendezni az Üllői úton. Szeiler József büntetését 3 millióról 1 millió forintra csökkentették. A Siófok egy mérkőzésre szóló pályabezárását is törölték. Az MLL vezetősége augusztus 7-ére rendkívüli közgyűlést hívott össze. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nyomkövető lábbilincset tesznek a családon belüli erőszak miatt elítéltekre Romániában

Nyomkövető lábbilincset tesznek a családon belüli erőszak miatt elítéltekre Romániában

A Hell Energy beperelt egy kommentelőt, de első fokon vesztett

A Hell Energy beperelt egy kommentelőt, de első fokon vesztett

Cseh aukciós körkép 2020

Cseh aukciós körkép 2020