Tetszett a cikk?

Egyelőre nem tudni, hogy a szakemberek mikorra hárítják el az üzemzavart.

Kábelek izzanak a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) Henger utcai áramátalakító központjában, ezért a 4-es és a 6-os villamos, valamint több más villamosjárat átmenetileg nem, vagy csak rövidített útvonalon közlekedik.Pótlóbuszok közlekednek a 4-es és a 6-os villamosok vonalán a Moszkva tér és az Oktogon között, a 17-es és az 59-es villamos teljes vonalán, a 19-es és 41-es járat Batthyány tér és Gellért tér közötti szakaszán, valamint a 2-es villamos Jászai Mari téri és Kossuth téri megállója között.Molnár Péter, a tűzoltóság szóvivője közölte: folyik a több száz négyzetméteres alapterületű pincerendszerben elhelyezett áramátalakító áramtalanítása és a veszély felmérése. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!