szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Bozóky Imre, a Magyar Labdarúgó Szövetség elsőszámú vezetője cáfolta Kisteleki István ligaelnök állítását, mely szerint 200 millió forintos adóhiányt és 500 milliós jogtalan elszámolást állapított meg a felügyelő bizottság által felkért könyvvizsgáló.

„Az MLSZ menedzsmentje és könyvvizsgálója több ellenvetéssel élt a jelentéssel kapcsolatban. Majd ha a mi könyvvizsgálónk is elkészíti a jelentését, akkor derülhet ki az igazság” - mondta Bozóky. Az MLSZ-elnök arról is beszámolt, hogy Kisteleki felrúgta a székét, majd az egész elnökséget lecsalózta, s így távozott a testület rendkívüli üléséről. Ezzel kapcsolatban annak a véleményének adott hangot, hogy Kistelekinek végig kellett volna ülnie a tanácskozást, mielőtt nyilatkozik, mert így nem ismerte meg teljesen a tényállást.

Sebes József, a felügyelő bizottság elnöke is cáfolta - legalábbis részben - Kisteleki állításait. „Valóban szerepelnek ilyen számok a jelentésben, de nem ebben az összevetésben. Ami a legfontosabb, a két említett adat nem összeadandó.”

Az felügyelő bizottság vezetője hozzátette, hogy több részlettel nem kíván szolgálni sem most, sem a szerdai közgyűlésen, mivel újabb iratok kerültek elő, s folytatódik a vizsgálat, melyet az alapszabály szerint 30 napon belül be kell fejezni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Jövő héten tárgyal az MLSZ a Honvédról

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi ülésén úgy határozott, hogy október 11-én tárgyalja a Bp. Honvéd rendkívüli jogorvoslati kérelmét. Ez azt jelenti, hogy a csapat kizárása az élvonalból továbbra is érvényben van.

MTI Itthon

Az MLSZ vizsgálatot indít, Saskőy feljelenti a Honvédot

Vesztegetés alapos gyanújával bírósághoz fordulnának a Budapest Honvéd tulajdonosai, miután botrányosnak ítélik Saskőy Szabolcs játékvezető működését az MTK elleni, keddi bajnoki mérkőzésen. Kőszegi Géza, a Bp. Honvéd klubigazgatója ugyanakkor szerdán pontosította korábbi nyilatkozatát, az új verzióban már nem szerepel, hogy "valaki" nagyobb összegben fogadott volna tippmixen a mérkőzés döntetlen végeredményére. A bíró rágalmazásért perel.

Rablás Nagybörzsönyben: ököllel ütötte és fojtogatta a fogyatékkal élőt a támadó

Rablás Nagybörzsönyben: ököllel ütötte és fojtogatta a fogyatékkal élőt a támadó

Meghosszabbítják a lezárást Ausztriában, kötelező az FFP2 maszk

Meghosszabbítják a lezárást Ausztriában, kötelező az FFP2 maszk

Egy ITM-es prezentáció alapján nem választható lehetőség a további egyetemek magánosítása

Egy ITM-es prezentáció alapján nem választható lehetőség a további egyetemek magánosítása