szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha kiderül, hogy ki vagy kik szivárogtatták ki a balatonöszödi frakcióülésen elhangzottakat, be fogjuk jelenteni a sajtónak – nyilatkozta a hvg.hu megkeresésére Nyakó István, az MSZP szóvivője.

Nyakó István egyben a leghatározottabban cáfolta a hvg.hu-nak azt a szocialista körökben is terjedő információt, miszerint Szekeres Imre, az országos elnökség elnök-helyettese (egyben a honvédelmi miniszter), netán Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke állna a kiszivárogtatás mögött. A politikai pletyka terjedésére az is okot adhat, hogy a párton belül Szilit és Szekerest is a Gyurcsány Ferenccel kevésbé szimpatizáló politikusok közé sorolják.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Sólyom szerint morális válság van, de nem szólít lemondásra

Sólyom László köztársasági elnök hétfőn nem szólította fel Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt a lemondásra, de rámutatott morális felelősségére. Az államfőt sokféle címen hívták fel cselekvésre a Gyurcsány Ferenc balatonőszödi, most nyilvánosságra került beszéde kapcsán kialakult helyzet miatt.

MTI Itthon

Fidesz-KDNP: Sólyom tegyen lépéseket a válság megoldására

A Fidesz-KDNP-frakciószövetség felkérte Sólyom László köztársasági elnököt, hogy az alkotmány alapján tegye meg a szükséges lépéseket az általuk alkotmányos válságként értékelt helyzet megoldására - jelentette be Semjén Zsolt, a KDNP-frakció vezetője hétfőn Budapesten.

Itthon

SZDSZ: várjuk a Fidesz őszinte beismerését is

Magyarországon akkor állna elő új helyzet, ha a Fidesz is beismerné, hogy sok éven keresztül hazugságok uralták politikáját – vélekedett a szabaddemokrata Eörsi Mátyás a Klubrádió műsorában.

hvg.hu Itthon

"Talán nem is olyan rossz ez a kormánynak"

Az InfoRádiónak nyilatkozó Török Gábor politológus szerint a kormányzat reakciója vagy arról tanúskodik, hogy rendkívül hatékony a kormány válságkommunikációja, vagy arról, hogy nem érte őket váratlanul a beszéd nyilvánosságra kerülése.

A Time magazin szerint végül leválthatja a telefonokat a Microsoft Surface Duo

A Time magazin szerint végül leválthatja a telefonokat a Microsoft Surface Duo

Nyomasztó marad az időjárás a hétvégén, de legalább havazhat

Nyomasztó marad az időjárás a hétvégén, de legalább havazhat

A kormány kiírta a Facebookra, hogy korlátozások nélküli karácsonyt szeretne

A kormány kiírta a Facebookra, hogy korlátozások nélküli karácsonyt szeretne