szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Kigyulladt a sárvári HUKE Hulladékkezelő Kft. telepe, több száz köbméter műanyag szemét, tároló konténer és tároló sátor ég, személyi sérülés nem történt.

Pajor László, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese elmondta: négyes kiemelt fokozatban folyik a védekezés, a lángokat negyven tűzoltó próbálja megfékezni, összesen kilenc tűzoltóautó vonult a helyszínre Sárvárról, Pápáról és Körmendről, valamint a helyszínre irányították a katasztrófavédelem veszélyhelyzeti felderítő kocsiját is.

Dobson Tibor, a katasztrófavédelem szóvivője közölte: a sűrű füstöt egyelőre nem a település felé hordja a szél.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
HavariaPress Itthon

Elfogták a késes rablót

Elfogták, és őrizetbe vették azt a fiatalembert, aki a gyanú szerint késsel fenyegetőzve rabolt ki egy üzletet a XI. kerületben április 18-án éjjel - értesült a HavariaPress.

Indul az új karácsonyi dalok rohama

Indul az új karácsonyi dalok rohama

Újabb haladékot kapott a TikTok, még nem tiltják be Amerikában

Újabb haladékot kapott a TikTok, még nem tiltják be Amerikában

Egészségügyi ellátás külföldön, egyetemistaként – erre kell odafigyelni

Egészségügyi ellátás külföldön, egyetemistaként – erre kell odafigyelni