szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Áramellátási problémák miatt fél órán keresztül álltak a villamosok a Nagykörúton, a Moszkva tér és az Oktogon között péntek reggel, több belvárosi trolibusz-járat még most sem közlekedik - tájékoztatott Saliga József, a BKV fődiszpécsere.

A zavar érinti a 70-es, a 72-es, a 73-as, a 76-os, a 78-as és a 79-es trolibuszokat - tette hozzá. Az áramellátási probléma miatt a 4-es, 6-os villamos mellett zavar volt a 2-es villamos közlekedésében is a Jászai Mari tér környékén reggel fél nyolc és nyolc között - mondta a fődiszpécser. A kieső járatokat buszokkal pótolták. A leállás több ezer utast érinthet a fővárosban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Kapacitásbővítés és járatsűrítés a BKV-nál

Egy buszjáratnál kapacitásbővítést, míg ötnél járatsűrítést hajt végre a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) Zrt. Erről és a jövőt érintő tervekről Somodi László, a BKV vezérigazgató-helyettese beszélt.

MTI Itthon

Leszámolna a BKV a bliccelőkkel, drasztikusan emelnék a büntetést

A jövő hónaptól drasztikusan, esetenként akár több mint háromszoros mértékben is drágulhatnak a BKV-járműveken érvényes jegy nélkül utazók pótdíjai a Hagyó Miklós (MSZP) főpolgármester-helyettes által jegyzett javaslat szerint, amelyet a Főpolgármesteri Kabinet hétfőn alkalmasnak ítélt a fővárosi közgyűlési megtárgyalásra.

hvg.hu Itthon

Metróépítés: napilapot igazíttatna helyre a BKV és a városháza

A Magyar Hírlap értesülései szerint a vártnál korábban, a nyilvánosság mellőzésével helyezték tegnap üzembe a 4-es metró második fúrópajzsát. A lap szerint belső vizsgálat indult az információk kiszivárogtatása miatt. A városháza és a BKV cáfolja a hír megalapozottságát, mi több helyreigazítást kérnek - értesült a hvg.hu.

MTI Itthon

Ígérik, jövőre eltüntetik a BKV üzemi veszteségét

Ötszáz fős leépítés lesz a BKV-nál, 2008-ra eltüntetik az üzemi veszteséget, 2011-re új pályára áll a cég, az új vezérigazgató bére pedig nem nő - Demszky és Antal tájékoztattak a BKV-nál induló átalakításokról.

Magyar kéz rajzolta izgalmasabbá a Subaru újdonságát

Magyar kéz rajzolta izgalmasabbá a Subaru újdonságát

Szabálytalan közpénzfelhasználás miatt vizsgálat indult a volt japán kormányfő ellen

Szabálytalan közpénzfelhasználás miatt vizsgálat indult a volt japán kormányfő ellen

A Közel-Kelet Metternichje, aki kézbe vette a térség sorsát: ő Abu-Dhabi trónörököse

A Közel-Kelet Metternichje, aki kézbe vette a térség sorsát: ő Abu-Dhabi trónörököse