szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Siófokon igazoltatott férfinál két, korábbi bűncselekményekből származó vezetői engedélyt és kilenc kispuska lőszert találtak.

Körözött vezetői engedélyeket és lőszereket találtak egy ságvári férfinál  az őt igazoltató rendőrök. Mint arról Heszné Gáspár Judit, a siófoki rendőrkapitányság szóvivője beszámolt, a férfi a kihallgatása során azt mondta: az okmányokat három héttel ezelőtt egy szemétgyűjtő kukában találta. A lőszerek eredetére vonatkozóan a rendőrségnek még nincsenek információi, mint ahogy arra sem kaptak magyarázatot a férfitől, hogy miért nem adta le a talált vezetői engedélyeket.
 
Ez utóbbiakat a rendőrség nyilvántartása szerint ez év júniusában egy siófoki strandon lopták egy járműből - közölte Heszné Gáspár Judit, megjegyezve más nevére szóló okmány birtoklása bűncselekménynek számít. Emiatt, valamint lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés gyanúja miatt indult eljárás az ügyben. Ennek során azt is vizsgálják, hogy a férfi valóban találta-e az okmányokat, vagy köze volt-e azok ellopásához.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Van egy gyűrű, amely 90%-os valószínűséggel jelezheti, ha viselője koronavírusos

Van egy gyűrű, amely 90%-os valószínűséggel jelezheti, ha viselője koronavírusos

Soha nem mért forróság volt Európában az év első 10 hónapjában

Soha nem mért forróság volt Európában az év első 10 hónapjában

Kompresszor és V8: 550 lóerős divatterepjáró a Jaguartól

Kompresszor és V8: 550 lóerős divatterepjáró a Jaguartól