szerző:
HavariaPress
Tetszett a cikk?

A Csongrád megyei rendőrök csütörtökön elfogták azt a csanádpalotai vállalkozót, aki embertelen körülmények között tartott és dolgoztatott megélhetési gondokkal küzdő embereket tanyáján.

Egy csanádpalotai vállalkozó jövedelmet és szállást ígérve csalt tanyájára megélhetési gondokkal küzdő embereket. Az ígéretek helyett azonban a kiszolgáltatott munkásokat megállás nélkül dolgoztatta, romlott ételt, penészes kenyeret adott nekik, és embertelen körülmények között tartotta őket. A férfi rabszolgának nevezett alkalmazottait veréssel és megöléssel fenyegette, ha nem teljesítették követeléseit.

Volt, aki megszökött, de a a vállalkozó erőszakkal visszavitte a tanyára. Az egyik munkásnak télen elfagytak az ujjai, de a férfi nem engedte orvoshoz. A Csongrád megyei rendőrök csütörtökön elfogták a vállalkozót, akinek tanyáján 5 embert találtak, de a gyanú szerint ennél jóval többről lehet szó, akiket évek óta dolgoztatott. A kegyetlen férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Az ügyben kényszermunka bűntette miatt indítottak eljárást.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megvan Dárdai Pál első győzelme

Megvan Dárdai Pál első győzelme

Az Autóklub törvénymódosítást kezdeményez a gépjárműadó kerekítése miatt

Az Autóklub törvénymódosítást kezdeményez a gépjárműadó kerekítése miatt

Sorra oltják az embereket a törlés ellenére

Sorra oltják az embereket a törlés ellenére